Google възнамерява да измести Microsoft Office

Наука ОFFNews Последна промяна на 11 февруари 2015 в 20:20 12327 0

Много компании все още предпочитат офис пакет MS Office за текстообработка, изпращане на електронна поща, създаване на презентации и така нататък. Разбира се, пакетът на Microsoft не е единственото решение. Една такава алтернатива е Google Apps for Work. Наскоро Google сподели плановете си с изданието Business Insider. Компанията има намерение да отвоюва 80% от потребителите, които сега предпочитат офисния пакет на Microsoft.

"Мисля, че през последните 12 месеца, ние доказахме на себе си и на пазара, че пакетът Apps for Work е готов за употреба в големи корпорации. Сега трябва да развиваме това направление и по-нататък,"- каза Амит Сингх, президент на Google for Work, в свое интервю.

За начинаещите, компанията планира да осигури 85-90% от функциите, познати от Office. Освен това, компанията ще направи Google Apps съвместим с Office, по такъв начин, че потребителите да редактират документи на Office в Google Apps. Компанията планира да привлече вниманието на потребителите и към други продукти на Google Apps. Компанията планира да покаже на потребителите, как могат да ползват приложението за решаване на задачите си с мобилните си устройства, което е много удобно, защото днес все повече и повече хора използват смартфони за решаване на различни въпроси.

Може и вие да пробвате пакета на Google тук.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !