Алица Димитрова - Как творческото мислене се превръща в успешна кариера

НаукаOFFNews Последна промяна на 28 юни 2019 в 00:00 1405 0

Графичният дизайн с причина е една от иновативните науки на бъдещето. Всеки бизнес вече притежава своята разпознаваема визия – било то малки фирми или големи корпорации. Това води до неминуемо разрастване на дяла на дизайна, а с това – и все по-високо търсене на специалисти в тази сфера. Днес с радост ще ви разкажем историята на Елия Атанасова – успешно завършил цялостната програма на СофтУни студент. Тя успява да приложи на практика знанията в работата си и да повиши качеството на своя труд значително. Представяме ви краткото интервю, което проведохме с нея:

Разкажи ни малко за себе си

Казвам се Алица и обичам да изразявам себе си чрез творчество, защото го възприемам като част от еволюцията на човека. Дизайнът за мен е интересен пъзел, който в себе си съдържа логически, психологически и естетически елементи и така задоволява естественото ми любопитство към опознаване на света около мен.

Как стартира развитието ти в криейтив сферата?

Години наред се лутах между рисуването и непрофилирана работа в офис. Изучавах самостоятелно графичен дизайн, мечтаейки един ден да се реализирам финансово в креативна област, но нямах никаква представа как ще се случи това, нямах познания, нито опит. Онлайн курсовете и клипчетата в YouTube не бяха достатъчни и започнах да изпитвам необходимост от структурирана програма, към която да се присъединя. Мой приятел, който беше изкарал доста курсове по програмиране в Софтуни, ми го препоръча. Изкарах един курс по Уеб дизайн там, който ми отвори очите за нов свят и ми даде увереност. Когато стана ясно, че ще има цялостна криейтив програма, нямаше какво да му мисля – записах се веднага.

Какво е най-ценното, което цялостната програма по дизайн ти даде?

Интензивността, необходима на всеки, който не обича да губи време и иска бързо да научи нови неща. Безценни практически съвети от добри специалисти, които не могат да се прочетат в книги или форуми. Добра обратна връзка. СофтУни ми даде основа, върху която след това да продължа да надграждам.

Какъв съвет би дала на бъдещите курсисти?

Отворете очите, ушите и съзнанието си към нови познания – с времето всеки сам намира своя път. Четете много, практикувайте повече.

Станете и вие част от успешните истории, като положите началото със записване в цялостната програма SoftUni Creative! Обучението се състои от 5 модула, обхващащи най-популярните криейтив програми, а благодарение на практическата насоченост, ще можете своевременно да започнете да упражнявате всяко новопридобито умение.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !