Билетите за Софийския фестивал на науката 2019г. вече са в продажба

Ивайла Сопотенска Последна промяна на 02 април 2019 в 15:08 4472 0

Кредит: British Council
Кредит: British Council

Във втората седмица на месец май, София става град на науката. И тази година, за девети пореден път между 9-ти и 12-ти май на сцената на Софийския фестивал на науката ще се качат млади учени, световноизвестни експерти и комуникатори на науката от всяка област на познанието. 

Традиционно събитията за деца са безплатни, а от тези за обща публика само 40% са на символична цена от 5 лв. Билетите, както и безплатните пропуски за събитията може вече да поръчате онлайн на този сайт.  

Официалната програма на фестивала предлага изобилие от презентации за Космоса, здравето, роботите, 3D-технологиите, изкуствения интелект и много други, които са основата на днешното познание и вълнуват ежедневно обществото. 

Щандовете с експерименти и демонстрации са доказана притегателна сила за децата, които често не могат и да накарат родителите си да се отделят оттам.

Ключово събитие за фестивала е финалът на състезанието за комуникация на науката FameLab - Лаборатория за слава, където млади учени споделят своята страст към науката в най-забавния и завладяващ формат в световен мащаб. 

Тази година Наука OFFNews е официален медиен партньор на Софийския фестивал на науката и ще имаме удоволствието да отразим за вас всички ключови моменти и най-интересни събития от фестивала.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !