Японски милиардер търси жена, готова да лети с него около Луната

Ваня Милева Последна промяна на 14 януари 2020 в 06:41 86557 0

Кредит Twitter

Японски милиардер обяви онлайн конкурс за избор на спътничка, която да прелети около Луната заедно с него на космически кораб на SpaceX.

Юсаку Маезава, който наскоро обяви раздялата си с японска актриса, приема заявки от „самотни жени на възраст 20 години и по-големи“, които искат да се насладят на живота „докрай“.

Развитието на романтичната връзка ще се превърне в телевизионно шоу, предавано пряко като стрийминг в мрежата.

Ексцентричният предприемач заяви, че е приел тази идея, защото се чувства като самотен мъж на средна възраст.

„Живях както си исках“, заяви Маесава, който има три деца от две различни жени.

„Сега съм на 44. Чувството на самота и празнота, което ме застига, ме кара да мисля само за едно нещо - да намеря своята Единствена“, отбелязва той в рекламата за конкурса.

Маезава съобщи информацията за този конкурс в акаунта си в Twitter: „Защо да не бъдете първата жена, която ще стигне до Луната?“

Заявки за конкурса се приемат до 17 януари 2020 г. Милиардерът ще направи окончателния си избор до края на март, като ще срещне на живо с кандидатките.

Може да кандидатствате тук.

Маезава, бивш шеф на японския магазин за дрехи Zozo, който бе продаден на Yahoo! Japan миналата година, е известен като колекционер на скъпо изкуство.

Той планира да пътува около Луната през 2023 г. или по-късно като първия частен пътник на борда на космически кораб, построен от SpaceX на Илън Мъск.

Маезава също планира да се качи на борда с около половин дузина хора на изкуството, които ще летят заедно с него около естествения спътник на нашата планета.

Източник: The Japanese billionaire travelling to the moon with SpaceX is holding a competition to find a 'female partner' to go with him, BusinessInsider

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !