Милиардерът, търсещ партньорка за пътуване до Луната, внезапно се отказа

Ивайла Сопотенска Последна промяна на 31 януари 2020 в 12:43 6871 0

Кредит pixabay

По-рано този месец японският милиардер Юсаку Маезава, човекът, закупил първият двупосочен билет до Луната за мисията на SpaceX на борда на Starship, обяви, че си търси спътница в пътуването и в живота, като част от японско телевизионно риалити шоу на AbemaTV.

Но в четвъртък, 30 януари, Маезава разочарова над 20 000 жени, съобщавайки в Twitter, че вече няма да е част от телевизионната програма. 

"Поради лични причини, информирах вчера AbemaTV за решението си да не участвам повече в документалната поредица за намирането на партньорка, затова и поисках отмяната на шоуто", съобщава Маезава в своя туит.

"Да мисля за това, че 27 722 жени, с чисти намерения и кураж са използвали ценното си време, за да кандидатстват, ме изпълва с разкаяние да приключа и информирам всички за това мое егоистично решение", продължава милиардерът.

Целта на шоуто беше да проследи Маезава в търсенето му на "партньорка, която да отиде с него до Луната", според официалния уебсайт на шоуто. Но всичко, което остава на сайта сега е извинително съобщение за внезапното решение на Маезава.

"За тези, които са кандидатствали за селекцията..., съжаляваме много, че се налага да прекратим проекта по този начин."

Източник: Futurism - BILLIONAIRE CANCELS REALITY SHOW TO FIND GIRLFRIEND FOR MOON TRIP

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !