На Марс е намерен портал в пространство-времето

ЦЕРН се шегува

Наука ОFFNews Последна промяна на 01 април 2017 в 18:30 30554 2

Кредит ЦЕРН

Учените от НАСА и Европейската организация за ядрени изследвания (ЦЕРН) в търсене на признаци на вода или признаци на живот на Марс неочаквано откриха стар ускорител на частици.

Вероятно той е управляван от Земята от същите същества, които са построили пирамидите на древен Египет.

Това съобщава днес, 1 април, денят на шегата, сайтът на ЦЕРН.

Камерата с висока резолюция на сондата около Марс MRO разкри редица структури под загасналия вулкан Олимп, които заинтригува учените, тъй като формите им ясно напомнят на сверхпроводящите ускоряющи резонатори на Големия адронен колайдер (LHC) . С обиколка от почти 2000 км, този ускорител на частици е около 75 пъти по-голям от LHC и милиони пъти по-мощен.

Но все още не е известно кой тип частици може да са били ускорявани в това съоръжение.

Интердисциплинарният екип учени смята, че последния път, когато марсиянският ускорител е функционирал е преди два милиона години.

Древни египетски йероглифи, смисълът на които преди това бе загадка, сякаш потвърждават тези наблюдения, водещи учени да смятат, че пирамидите може да са служили като гигантски антени. Снимка:  Daniel Dominguez/ CERN

Най-вероятно Марсианският колайдер се контролира дистанционно от Земята, а за предаване на данните са използвани древните египетски пирамида в ролята на гигантски антени.

До тези изводи са стигнали специалистите, дешифрирайки йероглифи, чиито смисъл по-рано бе неизвестен за учените.

Този ускорител на частици е истински "Старгейт". Смята се, че са служил като портал в Слънчевата система за високотехнологична цивилизация с цел колонизация.

"Папирусът, че наскоро бе дешифриран показва, че силно магнитно поле и движението на частиците в ускорителя са били такива, че те ще създадат портал през пространство-времето", каза Фадела Емерих (Fadela Emmerich), ръководител на екипа от учени. Тази технология може да направи революция в пътешествията в космоса и да отвори пътя за междугалактически изследвания.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11568

2

PetarD

02.04 2017 в 12:14

Най-накрая да напишете нещо сериозно в този сайт.