Най-мащабното международно лятно училище за зелено предприемачество

НаукаOFFNews Последна промяна на 08 февруари 2018 в 16:20 2258 0

Остават броени дни за кандидатстване в най-мащабното международно лятно училище за зелено предприемачество „The Journey“.

Възползвайте се от уникалната възможност да станете част от „The Journey“ 2018 - най-голямото международно лятно училище за иновации с благоприятно влияние върху климата. 20 държави, всяка седмица в различен европейски град и  контакти с новатори от цял свят.

Програмата е безплатна за граждани на Европейския съюз.

Програмата предлага задълбочени знания, умения и ценен международен опит, както и целенасочена работа с инструменти за стартиране на успешен бизнес, иновативни работилници и креативни сесии.

По време на своето пътешествие участниците посещават най-добрите европейски университети, изследователски центрове и компании в различни държави, като развиват своите бизнес проекти и получават ключови знания в сферата на бизнеса и климатичните промени от водещи лектори, ментори и обучители.

The Journey се провежда в периода юли-август 2018г. в 3-седмичен и 5-седмичен формат.

Клийнтех България е домакин на инициативата, като ще посрещне в гр. София два потока от участници във финалата седмица на „The Journey“. Заключителното събитие ще събере на едно място студенти, експерти, преподаватели и водещи компании.

Не изпускайте възможността да кандидатствате до 18 февруари 2018, 23:59 CET (Централно eвропейско време)!

Повече за програмата и начина на кандидатстване можете да разберете на: https://journey.climate-kic.org/?utm_source=Facebook&utm_medium=Post&utm_campaign=Journey18_5_Jan

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !