През юни: Епичният Йелоустоун и вулканите по Viasat Nature (видео)

НаукаOFFNews Последна промяна на 22 май 2019 в 00:00 1823 0

И през юни документалният телевизионен канал Viasat ще ни отведе на изпълнени с приключения пътешествия и ще изследва загадките на природата.

Ето кои са акцентите през следващия месец:

Епичният Йелоустоун по Viasat Nature

Започва от неделя, 9 юни, в 20:10

Йелоустоун е едно от най-невероятните места в Северна Америка, което разпалва въображението на целия свят в продължение на столетия. Първият национален парк в света обаче не е бил виждан по този начин никога преди. Четирите епизода са заснети в свръхвисока разделителна способност за две години и следват епичната природна драма в наводнение, мраз, огън и глад.

Месец на вулканите по Viasat Nature

Всеки делничен ден от понеделник, 3 юни, от 23:00 часа

Вулканите са добре известни с разрушителната си мощ, но малцина са наясно с ползите от тях.

Откриваме защо хората решават да изградят живота си близо до вулкани в новата поредица "Живот с вулкани" и научаваме повече за рисковете и опасностите в документалния филм "Вулканите: Двойно разрушение". Запасете се с допълнителна доза от знания за вулканите с програмите "Мощта на вулканите" и "Вулканите: Разрушение и съзидание".

Живот в Австралия по Viasat Explore

Всяка събота през юни от събота, 1 юни, в 07:05

Юни е посветен на австралийския начин на живот! Следваме опасните приключения на три екипа от златотърсачи в Западна Австралия, шестима капитани на лодки за лов на омари в Южния океан и компания от четирима експерти по спасяване на морски обитатели в Куинсланд. Всички те се борят със стихиите, времето, трудностите, а често и един с друг, за да могат да сложат храна на масата.

Патрик Арий: Срещи в дивата природа по Viasat Nature

Всяка неделя през юни от неделя, 2 юни, в 16:30 ч.

Присъединете се към изследванията на любимия ни биолог Патрик Арий! Наблюдаваме го, докато се сближава с бизони, вълци и мечки гризли в "Голямото американско топене на ледовете", разкрива тайните на дивите обитатели на Майката Природа в "Живот: Първи стъпки" и предлага нови гледни точки към изненадващото и познатото в "Кучета: Невероятно животинско семейство" и "Големи зверове: Последният гигант".

Лъскави трошки по Viasat Explore

Започва всяка делнична вечер от понеделник, 3 юни, от 22:00 ч.

Сезон: 2 Брой епизоди: 13 x 60 мин.

Оригинално заглавие: Flipping Bangers

Година: 2019

Преди година Гъс Грегъри и Уил Трикет са напуснали своите офис длъжности, за да последват мечтата си да продават и купуват колите, които хората обикновено избягват. Едва успявайки да се задържат на повърхността, те се надпреварват с времето, за да поправят на пръв поглед безнадеждни трошки и да ги продадат в рамките на една седмица.

Във втория сезон на поредицата те се захващат с тринадесет превозни средства на стойност по-малко от 1000 британски лири, сред които Ауди ТТ, Морис Майнър, Фолксваген Бийтъл, Шкода Естел и джип Сузуки и пътуват през канала до Франция, за да купят Ситроен XM.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !