Студенти от инженерни специалности влизат в надпревара с технологиите на BEW 2015

Offnews Последна промяна на 05 март 2015 в 10:38 5793 0

Кредит BEST Sofia

На 23 март в Техническия университет в София стартира петата поред инженерна седмица, организирана от BEST Sofia (Board of European Students of Technology).

Събитието ще се проведе до 2 април, като на него се очаква да се съберат най-добрите инженерни студенти от България.

В голямата си част събитието е състезание - BEW (BEST Engineering week), организирано от BEST Sofia, в което участват едни от най- големите компании в България. Събитието представлява поредица от състезания, в които студентите показват както знания, така и креативност.

Чрез поредица от инженерни състезания ще се осъществи и по-качествена връзка между работодатели и студенти, чрез разчупване на стандартния процес при подбора на кадри.

На студентите ще бъде предоставена една неформална среда, която предоставя възможност на участниците да се отпуснат и да покажат пълня си потенциал.

На събитието ще присъстват едни от най-големите работодатели от България, които пък от своя страна ще влязат в битка за най-добрите студенти.

Участниците прилагат своите знания за решаване на реални проблеми, зададени от компаниите, които от своя страна имат възможността да наблюдават и подбират бъдещите си служители.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !