Вижте този сладур, който има опашка на челото си (видео)

Ивайла Сопотенска Последна промяна на 14 ноември 2019 в 10:42 4205 0

Кредит Mac the pitbull Facebook page

Спасителният център за кучета Mac’s Mission в Мисури публикува снимка на току-що спасено кученце. Особеното в случая е, че то има опашка на челото си. Именно затова е получило и името Нарвал.

В центъра се полагат специални грижи за изоставени кучета, както и за такива със специфични здравни проблеми. Нарвал вече е в сигурни ръце и изглежда в добро състояние. Ветеринарите провеждат пълен преглед и изследвания на кучето и откриват само паразити, които лесно се лекуват и са често срещани при изоставените кучета.

Кредит: Mac the pitbull Facebook page

Лекарите провеждат и рентгенографско изследване, за да разгадаят мистерията на уникалната структура на челото на животното. И докато причината за появата на този вроден дефект остава неясна, допълнителното образувание не представлява риск за здравето на кучето. Въпреки че опашката не е свързана с нищо друго и животното не може да я движи, но определено допринася за чара му.

Кредит: Mac the pitbull Facebook page

"Опашката на муцуната не притеснява Нарвал и той никога не се спира, както всяко нормално кученце", обясняват от спасителния център в своя публикация във Facebook. "Това е най-уникалният пример за нещата, които вършим тук и сме толкова благодарни, че имаме късмета да сме част от неговия път."

Нарвал все още не е включен в списък за осиновяване, защото екипът иска да го наблюдава докато порасне и заякне. Въпреки това, съдейки по реакциите в социалните медии, той определено има доста почитатели.

Повече за дейността на Mac's Mission можете да научите тук

Източник: IFLScience - Abandoned Rescue "Unicorn" Puppy Has Tail On His Forehead

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !