Животински YouTube по Viasat NATURE и Живот по австралийски по Viasat EXPLORE

Акценти на Viasat Nature и Viasat Explore за месец юли

НаукаOFFNews Последна промяна на 01 юли 2019 в 15:20 1797 0

Кредит: TCB Rights

И през месец юли програмата на документалния телевизионен канал Viasat Nature представя интересни филми за красотата на природата, за екзотични, опасни и неуловими животни, както и за странностите на нашите домашни любимци.

Ето няколко акцента:

Животински Ютюб | Viasat Nature

Всяка вечер от понеделник, 1 юли, в 22:00, продължава всеки делничен ден от 19:10 и събота, 6 юли, от 20:00

Брой епизоди: 12 x 30 мин. Оригинално заглавие: Wild Tube. Година: 2018

С навлизането на висококачествените смартфони, камерите GoPro и дроновете, начинът, по който заснемаме изненадващи и неочаквани събития в животинския свят, се промени. Поредицата ни предоставя възможност за уникален поглед към реалния свят на животните, с които споделяме планетата, и взаимоотношенията им с хората. Ставаме свидетели на конфликти за територия, чифтосване, лов и общност.

Камерите са неотлъчно с нас в дивата природа и ни помагат да разкрием поведението на животните, както никога преди. Невероятните кадри улавят спонтанни и редки моменти, които водещи световни експерти изучават и обясняват. Разбираме защо слон преследва камион, виждаме как мършояди се изправят срещу ловци, изучаваме поведението през нощта на лисиците в града и наблюдаваме големи бозайници в битки за оцеляване.

Екваторът: Линията на живота | Viasat Nature

Започва в неделя, 7 юли, в 20:00 ч.

Брой епизоди: 3 x 60 мин. Оригинално заглавие: Equator: The Line of Life. Година: 2018

Екваторът опасва Земята с 40 000-километров пояс от слънчева светлина, изобилие и невероятна природа. Той минава през континентите Африка, Азия и Южна Америка, както и през Атлантическия, Тихия и Индийския океан.

В науката е известен като "люлката на живота", защото всички видове първо са възникнали тук, както и "музеят на живота", защото създанията тук рядко се нареждат в списъка на изчезналите видове. Сега обаче температурите в най-топлия регион на планетата се покачват заради глобалното затопляне и екваториалният рай се променя. Изследваме тези промени, разкривайки невероятната красота на това великолепно място, което се гордее с най-голямото биоразнообразие в света.

Ето цялата програма за месец юли на Viasat Nature.

Тежкотоварни изпитания | Viasat Explore

Всеки делничен ден от понеделник, 1 юли, в 18:45 ч.

Брой епизоди: 10 x 60 мин. Оригинално заглавие: Trucking Hell. Година: 2017

Повдигаме капака на тежкотоварната пътна помощ, показвайки невероятните камиони, които могат да повдигат и товарят най-големите и тежки машини на пътя. Следваме успехите и драмите на мъжете и жените, които се справят с най-големите катастрофи, подхлъзвания и повреди на подобни гиганти. Те се втурват на помощ по всяко време на деня и нощта, във всякакви климатични условия, за да опазят безопасността на пътищата и камионите.

Живот по австралийски | Viasat Explore

Всяка събота през юли от събота, 6 юли, в 07:15 ч.

Очакват ни невероятни съботи с всичките ни приятели от Австралия. Златотърсачите се раздават докрай в пустошта, ловците на омари рискуват живота си в Тасмания, Люк и екипът му се опитват да спасят каквото могат в Куинсленд. Отпуснете се в креслото, грабнете нещо за хапване и пийване и се насладете на приключенията им.

Програмата на Viasat Explore за месец юли.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !