20 януари 2020
Категории
  •  Космос
  •  Физика
  •  Науки за земята
  •  Биология
  •  Медицина
  •  Говорят медиците
  •  Математика
  •  Научни дискусии
  •  Разни
FACEBOOK

US агенция случайно издаде доклад за оръжие, предизвикващо оргазми

| ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА 24 април 2018 в 09:39105872

Психоелектронното оръжие, което може да чете мисли, да контролира сънища и дори да предава човешки гласове в черепа на жив човек. И то отдалеч. По-ужасяващите ефекти включват "сърцебиене без причина" и "буйства", последвани от "силен сърбеж в клепачите" и "предизвикани оргазми". 

Това не е сюжет на фантастичен филм или бълнувания на любители на конспирацията, а реален документ, поискан и получен от репортер по Закона за свобода на информацията (Freedom of Information Act - FIA).

Групата с нестопанска цел Muckrock, която помага на хората да подават искания по FIA, наскоро се опита да извлече някаква информация за разследванията на белите националисти, а и на левите антифашисти, на американската правителствена агенция за националната сигурност Washington State Fusion Center. Агенцията отговори на репортер Къртис Уолтман с имейл, съдържащ колекция от файлове, единият от които има особено интересна заглавие: "Eлектромагнитните ефекти върху човешкото тяло.zip" . Оказа се, че на Уолтман са изпратени куп документи за "психоелектронни" оръжия и устройства за "отдалечено мозъчно картографиране".

В документа се намеква за използването на устройствата за дистанционно управление на ума с помощта на мобилни телефонни мрежи и други средства за комуникация, за да заглушават мислите в човешкия мозък. Така може да "вкарат подсъзнателни мисли" и "образи в мозъка, заобикаляйки очите". Агенцията дори разполага с хеликоптер, способен да контролира умовете облъчвайки ги. 

"Добре, какво става, по дяволите?" - пита Том Хейл (Tom Hale) на страницата на IFLScience. "Краткият отговор е ... никой не е съвсем сигурен".

Според организацията Muckrock най-вероятното обяснение е грешка и може би документът е изпратен случайно.

Тези записки почти със сигурност не са създадени от или за правителството и не трябва да се разглеждат като доказателство, че американското правителство притежава тези устройства или дори, че такива устройства съществуват наистина, пояснява Мuckrock. Изглежда че документът е на човек, наричащ се "Supratik Saha", идентифициран като софтуерен инженер, слайдът за картиране на мозъка няма никакъв източник, а изображението на тялото, нападано от психотронни оръжия, е от сайта raven1.net.

Остава неясно защо агенцията държи документите в базата си с данни. Но вероятно не е нужно да се безпокоите за перспективата нечие правителство да се бори с неонацистки групи и леви екстремисти, използвайки оръжия за контрол на ума.

Поне засега. 

Но все пак някои теории на конспирацията се оказаха истина. Известно е, че Централното разузнавателно управление е експериментирало с контрол на ума в миналото. Между 1953 и 1964 г. са проведени над 50 експеримента върху хора, много от които са свързани с използването на наркотици върху американски граждани без тяхното съгласие и без медицинско наблюдение.


Препоръчани материали
Ar Lina
Рейтинг : 1005
26.04 2018 в 19:27 2
+ 2
- 3
Всичко от горепосоченото ми се случи два пъти, преди 3 и преди 5 години след продължителна употреба на марихуана. Без да имам наследствена обремененост си докарах някаква форма на шизофрения. Това съществува и явно не само на мен се е случвало, защото съм попадала на не една статия с подобно съдържание, писани явно от други болни хора. Това с машините е пълна глупост, оправя се с антипсихотици.
Zol
Рейтинг : 1201
25.04 2018 в 08:18 1
+ 3
- 3
Оръжие за четене на мисли ?
Тука ме загубихте.. все едно чета клуб НЛО или някаква друга жълтина..
 
Още от : Скептик
Всички текстове и изображения публикувани в OffNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.