Геймърите по света в еуфория от серията продукти Strix на Asus (Tech OFFNews ep. 1.4)

Наука OFFNews Последна промяна на 15 февруари 2016 в 17:05 6575 0

Новите мишки и слушалки за професионален гейминг от серията Strix на ASUS вече се оценяват от гейминг общността, като тазгодишното явление на пазара на геймърска периферия. В характерния си стил, компанията залага на редица иновации, които правят изживяването по време на игра още по-качествено и помагат на геймърите изцяло да се потопят във виртуалния свят.

Ето какво споделя за серията един от най-добрите играчи по Лийг оф ледженс (League of Legends) с псевдонима Morning: "Те успяват да го постигнат, защото живеят и дишат с игрите. Част са от геймърската общност и се учат от нея. Симулирали са безброй гейм сценарии и са съобразили Strix с тях.".

Иновативните слушалки Strix 7.1 се открояват с пълноценен съраунд, възможност за контролиране на звука за всеки канал и разполагат със собствена USB звукова карта, която улеснява значително управлението на аудио функциите по време на игра.

Моделът изчиства 90% от околния шум, позволявайки на геймърите да се потопят изцяло в атмосферата на играта. С четири вградени профила слушалките могат лесно да се настроят към всякакъв вид игри - от шутъри, в които чуването на стъпки от приближаващи се противници може да се окаже от огромно значение, през състезателни симулатори, до ролеви заглавия.

Геймърската мишка Strix Claw е определяна от мнозина като най-доброто такова устройство за first person shooter игри. Иновативният оптичен сензор гарантира прецизното управление, a лесният интерфейс за настройки с три програмируеми бутона и вградените режими позволяват на геймърите да носят своите предпочитани профили за игра навсякъде със себе си.

Именно възможността за максималното синхронизиране на устройството с личните предпочитания на геймъра е това, което привлича все повече професионални играчи в Strix Claw, а излизащият под ъгъл кабел придава допълнителна стабилност на движенията, която липсва при други геймърски модели.

Английска версия

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !