Новите очила за виртуална реалност HoloLens [Tech OFFNews ep. 2.4]

Tech OFFNews Последна промяна на 14 март 2016 в 17:40 7468 0

Нов вид интерактивни телевизионни предавания предлагат да гледаме от Майкрософт с новото им изобретение „Hololens”, очила за допълнителна виртуална реалност.

Допълнителната виртуална реалност представлява възможността на реални обекти да се допълва информация с помощта на устройство, която те могат да видят чрез него. Например когато насочим телефона си към магазин или заведение, можем да видим какви продукти има вътре, какви промоции, какви други предложения.

С новите очила на Майкрософт изживяването може да бъде много по-всеобхватно, а на скоро показаха и как това може да бъде включено и в спортни предавания.

Компанията представи демонстрационно видео, което показва как стената зад телевизора, би могла да се превърне в по-голям екран, благодарение да добавената реалност, а 3D холограми на играчите ще се появят директно в средата на стаята. Зрителите ще могат да извикват с жестове различни гледни точки на стадиона или допълнителна информация за времето, броя на зрителите, статистически данни и други. Те ще могат да си избират, кои играчи да проследяват отблизо и от коя позиция да гледат повторенията на голове или други интересни моменти от играта.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !