Нова безплатна услуга COVID PASS ще ни улеснява при пътувания и по време на контролни проверки

Услугата е създадена от SoftOne и цели да улесни гражданите на ЕС в предизвикателствата, породени от пандемията

Яна Пеловска Последна промяна на 09 август 2021 в 16:59 9307 0

Ваксинационните сертификати вече стават част от ежедневието ни и задължителен елемент от пътуването извън граница. Особено важно е това технологично улеснение в активния отпускарски сезон, когато българите използват летните месец, за да пътуват и почиват активно в чужбина. SoftOne, водеща технологична компания в Югоизточна Европа (част от Olympia Group), представи в разгара на лятото своята новата безплатна услуга, която има за цел да подкрепи гражданите срещу предизвикателствата, породени от пандемията.

Новата услуга на SoftOne, COVID PASS, дава възможност на гражданите изключително лесно да създадат дигитално копие на своя ваксинационен сертификат SARS-Cov-2, да го запазят сигурно в портфейла на своя смартфон и да получат безпроблемен достъп до него по време на официалните контролни проверки. Сега вече всеки може максимално лесно да добави сертификата си за ваксина към всяко устройство с iOS или Android.

COVID PASS е напълно безплатен и достъпен онлайн чрез всеки браузър, тъй като не изисква инсталиране на приложение. Предлага се както за устройства с iOS, така и за Android и може безпроблемно да съхранява цифрово копие на ваксинационните ЕС сертификати в приложението портфейл на всеки смартфон.

Всеки гражданин може да посети уебсайта https://covidpass.soft1.eu/bg/index.html, да изпълни няколко прости стъпки и бързо да създаде и съхранява на смартфона си своя ваксинационен сертификат, като той ще е лесно достъпно всеки път дори, когато няма покритие на мрежата.

COVID PASS на SoftOne е достъпен на български, английски и гръцки на адрес https://covidpass.soft1.eu/bg/index.html.

За SoftOne Bulgaria: SoftOne Bulgaria е местният офис на SoftOne Technologies S.A., член на Olympia Group, лидер в разработването и предлагането на софтуерни продукти и услуги за бизнеса. Компанията оперира в Гърция, Кипър, България и Румъния и се радва на голям успех – клиентска база от над 40 000 компании, както и мрежа от над 500 специализирани партньори. Използвайки дългогодишния си опит, съвременни технологии и цялостно разбиране за пазара, SoftOne България разработва модерни продукти, облачни услуги и Enterprise Mobility решения и така помага на клиентите си да променят начина си на работа. За повече информация посетете https://www.softone.bg/

За Olympia Group: Olympia Group, основана от Панос Германос, представлява международна инвестиционна група със силно присъствие в 11 държави. Осемте компании в групата са лидери в различни бизнес направления, сред които са търговия на дребно, производство, телекомуникации, предоставяне на технологични продукти, бизнес и товарен софтуер www.groupolympia.com

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !