Пуснаха лаптоп за котки

Наука ОFFNews Последна промяна на 15 август 2015 в 20:05 3262 0

Кредит suck.uk.com

Дизайнерите от британската компания SUCK UK са разработили лаптоп за котки. Вместо клавиатура, той е оборудван с подложка за острене на нокти, мишката също е пригодена към нуждите на "потребителя".

Собствениците на лаптопи са запознати със ситуацията, когато отвореното устройство става обект на изучаване от любопитните домашни любимци.

Както пише CNET, този лаптоп, разбира се, е играчка, изработена от картон, но котката ви едва ли ще схване разликата. Той изглежда абсолютно като истинско устройство с "клавиатура", мишка и екран (с малко блокирал Windows, но котките знаят как да се правят с такива ситуации). Собственикът на котката може периодично да сменя десктопа на екрана на лаптопа, разпечатвайки и поставяйки нови снимки.

"Клавиатурата" е класическа подложка за острене на нокти, позволяваща на животното свободно да постави върху нея лапите си и да "поработи". Мишката също е адаптирана като за котки.

Лаптопите The Cat Scratch, са направени частично или напълно от рециклирана хартия и картон от Cat Playhouse са много по-евтини, отколкото електронната си версия: $ 35 за самото устройство, а $22 - за опаковка и доставка на дребно.

А това видео показва какво се случва с истинските лаптопи:

 

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !