IVVI K1 Mini - най-тънкият в света смартфон

Наука ОFFNews Последна промяна на 05 февруари 2015 в 20:24 5120 0

Китайската компания Coolpad пусна IVVI K1 Mini, който се определя като "най-тънкият в света" смартфон. Дебелината на корпуса му е 4,7 милиметра в сравнение с 4,8 мм на Vivo X5 Max. Устройството е оборудвано с 4.7-инчов екран, резолюцията не е посочена (вероятно, HD), 4-ядрен чип Snapdragon 410, 1 GB оперативна памет и 8 GB вградена памет.

Освен това IVVI K1 Mini има 8-мегапикселова основна и 5-мегапикселова предна камера, стандартен набор от модули за безжична връзка, поддръжка на на 4G мрежи и капацитет на батерията от 1800 мАч. Според производителя, камерата на смартфона има много допълнителни функции, включително смарт режим за избор на най-добрата снимка от серия.

Задната повърхност на е покрита със специален материал (разработчиците го наричат "'бебешка кожа"), който не остават видими отпечатъци от пръсти.
Засега устройството се предлага само с бял корпус, но следващата седмица производителят ще добави в линията смартфони и други цветове.

IVVI K1 Mini има интелигентни функции на пулт за дистанционно управление, което позволява на потребителя да контролира почти всичко у дома, включително климатици, перални, телевизори и много други уреди.

Препоръчителната цена на IVVI K1 Mini е около $ 200. В момента смартфонът се продава само в Китай, а дали телефонът ще бъде пуснат на световния пазар засега е неизвестно.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !