75 години Катедра "Двигатели с вътрешно горене"

Катя Димитрова Последна промяна на 11 юли 2016 в 13:00 1828 0

Кредит ТУ-София

На 08.07.2016г. (петък) в лаборатория 9130, 9-ти блок на ТУ-София се състоя тържество по повод 75-годишнината на катедра „Двигатели с вътрешно горене“, организирано от Транспортния факултет към Технически университет - София.

На тържеството присъстваха над 100 възпитаници на катедрата на отговорни позиции в автомобилния бранш – от автомобилната администрация на Министерството на транспорта и съобщенията, от застрахователни компании, от официалните вносители на леки и товарни автомобили и търговски представители, представители на нотифицирани лаборатории, асоциации на превозвачи, вносители на авточасти и автосервизно оборудване, учебни центрове, наши колеги от сродни ВУЗ-ове и други.

Проф. Георги Михов - ректор на ТУ-София прие ключовете на последното дарение – автомобил Рено Трафик от основните спонсори на катедрата.

Основната цел на събитието беше да бъдат представени пред младите кадри на катедра ДАТТ съвременните възможности за обучение и изследвания във всички аспекти на автомобилния бранш.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !