Премиери на поредиците ''Възходът на машините'' и ''Фабрика за храна'' през януари по National Geographic

National Geographic Последна промяна на 08 януари 2021 в 14:40 2778 0

National Geographic/Windfall Films Ltd./Cineflix 2013

В петък 8 януари от 22:00 и 23:00 стартират първите два премиерни епизода на поредицата "Възходът на машините" по National Geographic. 

„Възходът на машините” е поредица в 10 епизода и използва компютърна анимация, за да разглоби на съставни части някои от най-забележителните машини в света и да разкрие необикновеното инженерство в сърцевината им.

Кредит: National Geographic/Windfall Films Ltd.

От най-големия мегакамион до един от най-бързите влакове в света, сериалът представя изключителните изобретения, скрити под повърхността на невероятни машини, даващи възможност на екипите, които ги управляват, пилотират и навигират, да разгърнат способностите си. Този сериал променя вижданията ни за машините около нас, като ни показва какво има във вътрешността на техния авангарден дизайн и ни разкрива кое поставя тези елитни кораби, камиони, влакове и самолети над всички други машини.

От петък 14 януари в 19:00 и 19:30 зрителите ще могат да проследят трети сезон на поредицата "Фабрика за храна".

Зад направата на всяко пакетче чипс, бирен кен и опаковка шоколад стои изумителна производствена линия, която отвежда всеки продукт до масите. В своите 26 епизода „Фабрика за храна” ни позволява да надникнем зад завесата на процесите, които създават любимите на всички храни.

Кредит: National Geographic/Cineflix 2013

От пресните съставки до готовите продукти, поредицата разкрива как точно се създават любимите на мнозина масово произвеждани лакомства. Сложете си предпазната каска и се пригответе за среща с храната!

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !