Лекция на Ричард Докинс: "По-странна, отколкото можем да предположим" (обновена)

Наука ОFFNews Последна промяна на 14 април 2015 в 18:04 8836 3

Кредит www.richarddawkins.net

Билетите за лекцията на Ричард Докинс "По-странна отколкото можем да предположим" на 16 май, 18:30ч. като част от Софийския фестивал на науката, са вече в продажба.

Софийският фестивал на науката ще се проведе от 14 май (четвъртък) до 17 май (неделя) 2015г. за пети пореден път в пространството около Театър София в парка Заимов. Тази година специален гост на фестивала ще бъде Ричард Докинс.

Презентацията на проф. Ричард Докинс "По-странна отколкото можем да предположим" ще се проведе в Театър София в рамките на Софийския фестивал на науката

Световноизвестният еволюционен биолог проф. Ричард Докинс заимства заглавието на презентацията си от Джон Холдейн, британски генетик и еволюционен биолог, който казва „Не се съмнявам, че в действителност бъдещето ще бъде много по-изненадващо от всичко, което мога да си представя. Подозирам, че Вселената е не само по-странна отколкото предполагаме, а по-странна отколкото можем да предположим.“

Билетите свършиха за броени часове.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.04 2015 в 18:17

Късметлии са всички които са взели билети, и гледайте да не пропуснете лекцията, не се случва всеки ден да се срещне толкова значим лектор, та дори да слушате 15 мин за сексуалните навици на хлебарките, пак ще запомните събитието като свръхинтересно.

15.04 2015 в 14:56

Билетите свършиха

15.04 2015 в 14:22

От 15 мин се опитвам да си купя билет и не успявам...само при мен ли е тоя проблем?