Поговорете с проф. Паоло Гауденци за "Проектиране на сателити" на 25 май

ОFFNews Последна промяна на 19 май 2015 в 20:07 1901 0

Професор Паоло Гауденци.

Професор Паоло Гауденци, преподавател по Аерокосмически структури, ще гостува в SOHO на 25 май от 19:00 часа като част от поредицата Creatives Talk от професионалната платформа на сдружението.

Входът е свободен, а присъствието - задължително. Адресът на SOHO е ул. "Искър" №4.

След гостуването на Жозе Серджио, който разказа за космическите технологии, е ред на следващия гост на SOHO - проф. Паоло Гауденци, който ще запознае публиката с инженерния процес при проектиране на сателити.

Гостът ще говори за техническите детайли около построяването на сателити и ще сподели собствените си планове за космическите кораби. Изданието ще протече под формата на отворена дискусия на английски език, а всеки желаещ ще има възможността да му представи свои теми за магистърски дипломни работи и докторантури.

Професор Паоло Гауденци е преподвател по Аерокосмически структури в катедра Механично и аерокосмическо проектиране към университета Ла Сапиенца в Рим и директор на курса по Аерокосмически технологии за магистри и докторанти по Космически системи.

Creatives Talk е поредица събития от професионалната платформа на SOHO, в които интересни представители на креативните индустрии споделят опита си под формата на дискусия.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !