Акцентите по National Geographic през април

National Geographic Последна промяна на 27 март 2023 в 00:01 9538 0

тропическа гора

Кредит KEY GROUP

Панамска тропическа гора. Kадър от РЕСТОРАНТИ НА КРАЯ НА СВЕТА

През месец април в ефира на National Geographic ни очакват интригуващи премиерни акценти, както следва:

  • РЕСТОРАНТИ НА КРАЯ НА СВЕТА, сезон 1
  • ПРЕСУШАВАНЕ НА ОКЕАНА, сезон 6
  • ПАПАТА БУНТАР: ДЕСЕТ ГОДИНИ НАДЕЖДА
  • СЕРВИЗ SOS, сезон 11

РЕСТОРАНТИ НА КРАЯ НА СВЕТА, сезон 1 (4 еп. по 60 мин)
Премиера: 5 април 2023 г. от 22:00 ч.
Излъчване: Всяка сряда от 22:00 ч.

Кредит: National Geographic for Disney

Управлението на всеки успешен ресторант изисква известна упоритост и твърдост, но тези, които се установяват дълбоко в дивата природа, откъснати от нормалните вериги за доставки, са отделна класа. Любопитна да се срещне с такива кулинарни авантюристи, Кристен Киш пътува до отдалечени места, за да научи как тези готвачи преодоляват огромните предизвикателства, необходими за сервиране на незабравими ястия в най-отдалечените точки на Земята.

ПРЕСУШАВАНЕ НА ОКЕАНА, сезон 6 (6 еп. по 60 мин)
Премиера: 27 април 2023 г. от 23:00 ч.
Излъчване: Всеки четвъртък от 23:00 ч.

Кредит: National Geographic for Disney

„Пресушаване на океана" проследява невероятни изследователски приключения в морето и на сушата. В поредицата участват отдадени експерти, които използват най-новите технологии, за да открият изгубени потънали кораби и невиждани досега останки. В търсене на отговорите на завладяващи мистерии, водата, земята и пясъкът биват отстранени чрез магията на визуалните ефекти, за да разкрият какво се крие под тях.

ПАПАТА БУНТАР: ДЕСЕТ ГОДИНИ НАДЕЖДА (60 мин)
Премиера: 29 април 2023 г., събота, от 22:00 ч.

Кредит: National Geographic for Disney

„Папата бунтар: Десет години надежда“ е актуализиран прочит на историята, която разглежда издигането на Хорхе Марио Берголио като папа Франциск през един от най-болезнените периоди в аржентинската история. Избирането му е обявено за зората на нов и по-спокоен период за Католическата църква и отвъд нея. През 2023 г. се навършват десет години от заставането му начело на най-многокултурната и многоезична институция на планетата, която е и най-големият неправителствен доставчик на здравни грижи в света, както и най-голямата благотворителна организация. Тази нова продукция ще разгледа по-подробно неговите постижения и предизвикателствата през едно изпълнено с противоречия десетилетие. Папа Франциск обича да казва, че „ние не се намираме в епоха на промяна, а в промяна на епохата". По време на сътресенията папа Франциск внесе много промени в една институция, която губеше адепти със застрашителни темпове. Неговата отдаденост към това да се изказва по въпросите на изменението на климата го превърна в бунтар с благородна кауза. „Не трябва да се страхуваме от думата революция", казва той, докато се усмихва нежно на света.


СЕРВИЗ SOS, сезон 11 (10 еп. по 60 мин)
Премиера: 28 април 2023 г. от 21:00 ч.
Излъчване: Всеки петък от 21:00 ч.

Кредит: National Geographic for Disney

През април ни очакват десет нови вълнуващи епизода със завръщането на „Сервиз SOS“ с единадесети сезон по National Geographic.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !