Ексклузивно Астронавтът Майкъл Лопес-Алегрия с лекция във Физическия факултет

Българска ученичка получи престижна награда от елитния DLD College London

Наука ОFFNews Последна промяна на 13 май 2016 в 16:48 12147 0

Българката Глория Трифонова получи престижната награда за академични постижения в областта на историята на специална церемония, проведена в DLD College London.

Осемнадесетгодишната ученичка, която тази година завършва средно образование A-Levels* в Лондон, беше сред елитната група ученици, която беше отличена за изключителен академичен успех на ежегодната церемония за награждаване на колежа. Събитието се проведе в чисто новия атриум на сградата на колежа, намиращ се на Уестминстър Бридж Роуд. В двете години от обучението A-Levels, Глория избира да фокусира своето обучение в предметите английски език и литература и политически науки и история.

Рейчъл Борланд, директор на колежа връчи на Глория нейната награда за академични постижения в курса по история и сподели: „Глория се труди изключително усилено през тази година и разви много впечатляващи знания по история. Изключително съм впечатлена от нашата чуждестранна ученичка, от нейното постоянство и трудолюбие, предвид високите стандарти и изисквания на нашия колеж.“

DLD College London предлага на своите ученици възможност да избират между широкообхватни, разнообразни и гъвкави комбинации от предмети, изучавани в профилите A-Levels, GCSE, също и предмети от програмата International Foundation (еквивалент на A-Levels), която е едногодишна и подготвя завършилите в чужбина ученици за влизане в университет във Великобритания, както и предмети в профил BTEC, който изгражда в учениците практически търговски и професионални умения.

През септември 2015 г. DLD College London се премести в чисто нов комплекс от сгради, построени специално за колежа в центъра на Лондон, на „Уестминстър Бридж Роуд“, с гледка към Уестминстър Аби и река Темза.

Като част от Alpha Plus Group, DLD College е пример за „златния стандарт“ в качеството на средното образование. Класовете са малки, което позволява на учениците и преподавателите да се фокусират върху най-ефективните подходи на обучение. Колежът позволява на учениците да реализират пълния си потенциал във взискателна, но същевременно грижовна среда. Преподаването в групата колежи Alpha Plus Group съчетава най-доброто от традиционните и модерните методи за обучение и предоставя достъп до най-новите технологии за класната стая.

Страница на статията : 0102
Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !