Каква е разликата между обикновен айфон и новия iPhone 7 (видео)

Наука ОFFNews Последна промяна на 13 септември 2016 в 10:00 28167 1

Всяка година телевизионният водещ Джими Кимел (Jimmy Kimmel) в промеждутъка от време между представянето на новия iPhone и излизането му на пазара провежда една и съща манипулация по улиците на Америка - представя миналогодишния айфон за нов. Хората обаче всеки път се поддават на измамата.

Наивните хора вярват на човека с микрофона и държейки "новия" смартфон в ръцете си, разказват за предимствата му, които уж чувстват и виждат.

Тази година Джими Кимел предлага на участниците в анкетата да дадат своя собствен смартфон (вероятно, iPhone 6 и iPhone 6s), за да могат асистентите му да прехвърлят данните им от тяхното устройство на новия модел в рамките на няколко секунди (о, да, сега има и такава функция!) - което ще позволи на хората нагледно да оценят предимствата на седмицата. След известно време в ръцете на минувачите вместо iPhone 7 се оказва собственият им смартфон, скрит в друг калъф.

Участниците в анкетата отбелязват лекотата, финеса и скоростта на работа на "новия" модел. Минувачите дори забелязват, че дисплеят е по-ярък, по-ясен, с една дума, по-добър. Мнозина се съгласяват да закупят "този нов продукт" на по-ниска цена.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!