Годишни награди за биоразнообразие и климат 2021

НаукаOFFNews Последна промяна на 26 октомври 2021 в 16:25 3429 0

Започна публичното гласуване за Годишните награди за опазване на биоразнообразие и климат. Наградите, които се раздават от 2006 година, имат за цел да се отдаде "заслуженото признание на всички, които обичат природата и превръщат опазването й в своя мисия и начин на живот", казват организаторите на конкурса - "Фабрика за идеи" и Българска фондация Биоразнообразие.

Ще бъдат отличени "най-любимите и заслужили активисти, журналисти, учени и политици, призвани да работят за по-здрава природа и общество".

Всеки може да стане част от този празник на природозащитата, давайки глас и трибуна за успехите и победите за българската природа.

Конкурсът ще се проведе на 29 октомври от 18:00 часа, а благодарение на излъчването на живо във фейсбук страницата на Българска фондация Биоразнообразие, всеки ще може да се наслади на участието на Таралеща и Плейбек театър “Ловци на истории”.

Организаторите призовават да подкрепите фаворити във всяка една от шестте категории, за да се разпределят Наградите на публиката, които обикновено са различни от тези на журито.

Как може да гласувате:

  • За да гласувате, влезте във Фейсбук събитието на Годишните награди за биоразнообразието. 
  • Отворете раздела с публикациите (дискусията) на събитието, където ще откриете всички номинации по категории в галерии с изображения и описание към всяко.
  • Намерете вашия фаворит и гласувайте като харесате конкретната публикация.

Публичното гласуване започва от 25 октомври (понеделник) и ще продължи до 18:00 ч. вечерта на 28 октомври (четвъртък).

Всички номинирани може да откриете и на сайта на БФБ.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !