Един "Разказ за изчезващите" от гл. ас. д-р Атанас Грозданов

НаукаOFFNews Последна промяна на 12 юни 2018 в 15:00 2984 0

Съвременници сме на най-масовото изчезване на видове след праисторическите климатични катаклизми. Този път катаклизмът сме ние. Как предизвикваме катастрофата и какво можем да направим, за да я предотвратим?

Докторантски чай, Физически факултет е поканил гл. ас. д-р Атанас Грозданов, който ще представи темата "Разказ за изчезващите" от 19:30 на 13-ти юни в Бар Барабар, ул. "Триадица" 4, София, зад Централната минерална баня (Музей за история на София).

Д-р Атанас Грозданов завършва Националната природо-математическа гимназия „Акад. Л. Чакалов“. Дипломира се като бакалавър по Биология, магистър по Зоология и доктор по Зоология в Биологическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски”. Автор на над 40 популярни и над 30 научни статии, свързани с орнитологията, херпетологията, консервационната биология и др. Участва като ръководител или експерт в над 20 научни проекта. Лектор е в Erasmus Intensive programmes в Испания и Португалия. От 2004 г. до момента работи като асистент и главен асистент в Биологически факултет към СУ, където е и член на Факултетния съвет, както и член на Управителния съвет на ФДФФ (Фонд за дивата флора и фауна http://fwff.org/BG/ ).

Вход свободен!

Заповядайте!

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !