10 години списание "Българска наука"

Среща с авторите на списанието

Наука ОFFNews Последна промяна на 10 ноември 2015 в 08:08 14379 0

На 12 ноември 2015 г. от 19:00 ч. в книжарница Литературен клуб "Перото" в НДК, списание "Българска Наука" ще отпразнува своята 10-годишнина.

"Българска наука" организира първата от поредица срещи, на които може да се запознаят читателите с някои от авторите на сп. "Българска наука". На тях ще се говори за наука, образование, книги и други интересни неща.

Вече 10 години се издава едно от най-популярните научни списания в България, което достига до над 100,000 читатели всеки месец.

Списание "Българска Наука" се разпространява безплатно в интернет, защото неговият колектив вярва, че знанието трябва да е достъпно за всички. 

Екипът на списанието ви кани на разговор за наука и много други вълнуващи теми от сферата на знанието.

Водещ на събитието: Любов Костова – директор на "Британски съвет България" и създател на "Софийския фестивал на науката", един от най-дейните популяризатори на науката в България.

Специални гости на събитието са д-р Владимир Божилов, доц. Иваило Славов и Мария Чернева

Събитието се организира съвместно с НДК и книжарница "Перото".
Facebook станица на събитието: https://www.facebook.com/events/934046929966063/

"Българска наука" е член на най-голямата организация за популяризиране на науката в света ECSITE и до момента са реализирани много проекти. С доброволци и автори на списанието са заснети два пълнометражни документални филма за балканските войни, а в момента се провежда национална кампания за набиране на средства за заснемането на още един филм, посветен на българското участие в Първата световна война. 

Страница на статията : 0102
Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !