Британците правят по-малко секс заради „Игра на тронове“

Любовните ласки на Острова намалели с 40%

Катя Димитрова Последна промяна на 11 юни 2016 в 12:54 9191 1

Кредит http://www.telegraph.co.uk

Хората във Великобритания правят все по-малко секс, отчита статистикът Дейвид Спигехолтър (David Spiegelhalter) от университета в Кеймбридж.

Оттам забелязват забележителен спад в сексуалните отношения до проценти отпреди 30 години, съобщава The Telegraph.

През 1990 г. двойките са правили секс около пет пъти месечно, докато сега това е само три пъти в месеца – намаление с 40 на сто. Въпреки че е малко вероятно, ако тенденцията продължи, на Острова изобщо няма да се прави секс до 2030 г.

Учените предупреждават, че голяма вина за това имат смартфоните, които заместват любовта в леглото. Друга причина е „Игра на тронове“, който дотолкова е обгърнал цялото внимание на хората, че те забравят да си дават ласки и предпочитат да гледат филма, вместо да се любят.

Хитовият сериал на HBO следва историята на фентъзи епос поредицата „Песен за огън и лед“, вземайки името на първата книга, и дебютира на 17 април 2011 г.

Сюжетът, протичащ на измислените континенти Вестерос и Есос в края на лято, продължило десетилетие, вплита няколко сюжетни линии. Първата следва членовете на няколко благороднически фамилии в гражданска война за Железния трон на Седемте кралства; втората касае нарастващата заплаха от предстояща зима и митичните същества на Севера; третата хроникира опитите на изгонената последна представителка на свалената династия да си възвърне трона.

СпоредThe Guardian, сериалът се е превърнал в „най-голямата драма“ и „най-обсъжданото шоу“ по телевизията и в интернет.

„Единственият начин да спрете да гледате „Game of Thrones“ и да решите да се възпроизвеждате е да спре токът“, шегува се Спигехолтър.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15914

1

поп Дръвчо

12.06 2016 в 23:21

Чак пък.