Национална студентска конференция по фармацевтични и химични науки

НаукаOFFNews Последна промяна на 29 март 2019 в 11:50 2839 0

Национална студентска конференция по фармацевтични и химични науки, организирана от студенти на Факултет по химия и фармация към Софийски университет „Св. Климент Охридски” ще се проведе на 4 и 5 април 2019 година.

През 2018 година се реализира първата Национална студентска конференция по фармацевтични и химични науки. Дадените високи професионални оценки за представянето на участниците, както и големия интерес от страна на студенти, докторанти, преподаватели и гости от цялата страна мотивира организаторите да превърнат този форум в ежегоден.

Конференцията ще се проведе под патронажа на:
- проф. Анастас Герджиков, дфн - Ректор на СУ "Св. Климент Охридски"
- маг. фарм. Богдан Кирилов - Изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по лекарствата
- проф. Илко Гетов, дф - Председател на Български фармацевтичен съюз

Целта на Конференцията е да се предостави поле за изява на научно-изследователската дейност на студентите и докторантите и място за научен обмен, както и създаване на трайни взаимоотношения между бъдещите специалисти в съответните области в цялата страна.

На Конференцията ще бъдат представени 31 научни доклада и 32 постера разпределени в пленарни сесии. Участниците ще бъдат от цялата страна, както и чужбина - Италия, Мароко, Естония, Полша, Северна Македония.

Комисията по качестно на Бългаския фармацевтичен съюз акредитира Националната студентска конференция по фармацевтични и химични науки с 20 кредитни точки като Продължаващо обучение за магистър-фармацевти.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !