Премиери нa National Geographic за месец юли

National Geographic Последна промяна на 28 юни 2024 в 07:13 821 0

Преобразяването на „Епкот“

Кредит National Geographic

Преобразяването на „Епкот“

И през месец юли в ефира нa National Geographic ни очакват интригуващи премиери, както следва:

  • БРЕГОВА ОХРАНА: ИСПАНИЯ, сезон 2
  • РАЗСЛЕДВАНЕ НА САМОЛЕТНИ КАТАСТРОФИ: СПЕЦИАЛЕН ДОКЛАД, сезон 6
  • МОРСКИ ВЪЛЦИ, сезон 13
  • ЖЕЛЕЗНИЦА ПРЕЗ СКАЛИСТИТЕ ПЛАНИНИ, сезон 1
  • ПРЕОБРАЗЯВАНЕТО НА „ЕПКОТ“
  • СВЕТЪТ ЯДЕ ХЛЯБ , сезон 1

Преобразяването на „Епкот“. Кредит: National Geographic

Брегова охрана: Испания, сезон 2 (8 еп. по 60 мин) 
Премиера: 1 юли 2024 г. от 21:00 ч.
Излъчване: Всеки понеделник от 21:00 ч.

Кредит: National Geographic

Испанската брегова охрана е съставена от екип елитни професионалисти, които ежедневно рискуват живота си, за да защитят бреговата линия с обсег от 8 000 км. Проследяваме тези смели мъже и жени, които се борят, за да предотвратят преминаването на контрабандисти, пренасящи наркотици, трафиканти на хора и незаконни бракониери. Екипът е денонощно на разположение и за провеждане на спасителни мисии за хора в опасност.

Разследване на самолетни катастрофи: Специален доклад, сезон 6 

(6 еп. по 60 мин)

Премиера: 8 юли 2024 г. от 22:00 ч.
Излъчване: Всеки понеделник от 22:00 ч.

  Кредит: Cineflix 2023

Всеки епизод от поредицата „Разследване на самолетни катастрофи: Специален доклад“ разглежда три значими авиационни произшествия, които са следствие на сходни обстоятелства, включително катастрофални технически неизправности, героични пилоти, които надмогват обстоятелствата, и грешни данни, водещи до фатални разминавания между машината и нейния водач.

Морски вълци, сезон 13 (12 еп. по 60 мин) 
Премиера: 17 юли 2024 г. от 21:00 ч.
Излъчване: Всяка сряда от 21:00 ч.

Кредит: PFTV

При откриването на сезона за червеноперка флотът открива значителен запас и улавя повече риба от всякога. Червеноперката е и по-голяма, което означава по-големи печалби. Въпреки това, тъй като риболовът в Чатъм намалява, капитаните се стремят да намерят нова гореща точка. Състезанието се изостря в Мейн, както и в познатите риболовни райони близо до Глостър. В тази надпревара всеки може да грабне първото място.

Железница през Скалистите планини, сезон 1 (8 еп. по 60 мин) 
Премиера: 5 юли 2024 г. от 21:00 ч. 
Излъчване: Всеки петък от 21:00 ч.

Кредит: National Geographic

„Железница през Скалистите планини“ проследява издръжливите екипажи, които се борят с жестоките климатични условия и коварния терен, за да поддържат движението на важните товарни и пътнически влакове в Канада. Това е едно ексклузивно пътешествие през ледената планинска пустош на най-екстремната железопътна линия в страната. Затварянето ѝ не е опция и в най-студените мразовити месеци на годината мрежата се доказва като постижение на съвременното инженерство. Изправени пред постоянната заплаха от смъртоносни лавини, чудовищни ледени късове, скални свличания и опасни диви животни, издръжливите екипажи на железницата в Скалистите планини трябва да направят всичко необходимо, за да поддържат безпроблемното функциониране на тази жизненоважна линия.

Преобразяването на „Епкот“ (60 мин) 
Премиера: 13 юли 2024 г., събота, от 22:00 ч.

Кредит: National Geographic

Преобразяването на „Епкот“ представя визията за бъдещия облик на EPCOT® за новото поколение. Вижте как екипите на Walt Disney World Resort се справят с предизвикателството да пренесат постоянно развиващия се парк в бъдещето – от създаването на ново иновативно влакче, през изследването на чудото на водата до кулминацията с дебюта на нощните спектакли: „Luminous The Symphony of Us“.

Светът яде хляб , сезон 1 (3 еп. по 60 мин) 
Премиера: 31 юли 2024 г. от 22:00 ч. 
Излъчване: Всяка сряда от 22:00 ч.

Кредит: Disney

Пригответе се да се влюбите отново в хляба. Тази причудлива документална поредица изследва какво разкрива хлябът, нашата най-основна храна, за културите, които го приготвят и консумират с любов. Всеки епизод ни запознава с основен вид хляб, изработен по уникален начин, отразяващ историята, географията, богатите традиции и човечността, която свързва всички нас.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !