Бъдещето е в облачните системи за управление

Доставчиците ще продължат да проектират своите решения по-лесни за интегриране с други инструменти

SoftOne Bulgaria Последна промяна на 12 декември 2022 в 13:39 2152 0

ERP системите като цяло, но най-вече облачното ERP, предлагат отговор на всички нужди на съвременните компании. Нека да разгледаме настоящето и бъдещето на облачните решения и да разберем как тази технология стимулира рентабилността на бизнеса.

Има много причини, поради които облачно ERP решение може да се окаже полезно за вашата компания. Една от тях е ниската първоначална цена за внедряване, тъй като те обикновено се продават на принципа SAAS - софтуер като услуга, което ще рече, че плащаме за ползване на софтуера, а не за притежание. Освен това фактът, че вашият ИТ екип няма да се налага да управлява поддръжката и надграждането на системата, е още едно облекчение в разходите. И накрая, ако решите да ползвате облачно ERP решение, можете да започнете да работите с него в рамките на по-малко от 100 дни, без излишно забавяне, като по този начин гарантирате непрекъснатостта на бизнеса си.

Внедряването на система, базирана в облак, ще позволи на вашите служители извън офиса да имат достъп отвсякъде, стига да разполагат с браузър и интернет връзка, което от своя страна води до повишена производителност и подобрена рентабилност.

Доставчиците на облачни решения разполагат с необходимите средства за придобиване и прилагане на най-новитеа технологии за сигурност, докато не всички фирми, и особено малките, които използват локално инсталирани софтуерни решения, могат да закупят най-новата технология. Освен това доставчиците на ERP имат надеждни планове за възстановяване след бедствие, които ще приложат, за да възвърнат всички загубени данни, в случай че има проблем със софтуера или хардуера. Това гарантира една ненадмината сигурност на толкова ценните за компаниите данни.

В миналото единствената технология, достъпна за бизнеса, беше локално инсталирани ERP решения. Сега, благодарение на технологичния напредък, можете да изпълнявате процесите си в облака с нови ERP системи, които поддържат цялостните ви операции. Добър съвременен вариант на българския пазар е продуктът Soft1 Cloud ERP.

Например, вече е по-лесно да интегрирате ERP с IoT устройства, AI и Machine Learning, тъй като съвременните решения включват всички тези функции и не изискват допълнителни инвестиции от потребителя, за да ги добавите. Освен това, ERP платформите са по-лесни за персонализиране въз основа на специфичните нужди на вашата компания.

И не на последно място, ERP доставчиците започнаха да предлагат мобилна поддръжка чрез специални приложения и се очаква още повече такива приложения да бъдат налични в бъдеще.

Бъдещето на облачното ERP

В бъдеще доставчиците на ERP ще модифицират своите продукти така, че да отговорят на технологичните нужди на съвременните компании. Много е вероятно да видим по-малко кодиране и повече API и инструменти за разширение. Хората, които използват ERP, също използват Slack, Zoom, платформи за социални медии и други приложения.
Доставчиците ще продължат да проектират своите решения по-лесни за интегриране с други инструменти за продуктивност. Винаги има възможност ERP да пропусне UX и да приеме друга структура, която ще бъде по-лесна за разбиране от всички. И накрая, вертикалните ERP решения, базирани на предварително конфигурирани шаблони, вероятно ще оформят бъдещето на индустрията.

За SoftOne Bulgaria: SoftOne Bulgaria е местният офис на SoftOne Technologies S.A., лидер в разработването и предлагането на софтуерни продукти и услуги за бизнеса.

SoftOne Technologies S.A. е динамична софтуерна компания, основана през 2002 г., която се концентрира върху разработването на ERP, CRM и иновативни услуги в облака. SoftOne има централно управление в Атина, Гърция, и осигурява бизнес решения както локално, така и под формата на софтуер като услуга (SaaS) на средни и големи организации, като е удостоено с множество награди за лидерство на пазара и иновации. Днес SoftOne има повече от 300 служители на пълен работен ден в Гърция (централа), Румъния, Кипър и България (дъщерни дружества). Решенията на SoftOne са мощни, интегрирани и лесни. Те обединяват бизнес процесите в цялото предприятие с помощта на единна, интегрирана платформа. Приложенията и решенията Soft1 се използват от над 28.000 предприятия на няколко международни пазара, 8500 от които с облачни инсталации и се поддържат чрез обширна мрежа от (над 600) партньори.

За SOFTONE Group: SOFTONE Group е една от най-големите технологични екосистеми в Гърция и Югоизточна Европа, която включва шест водещи марки (SoftOne, UNISOFT, PROSVASIS, Regate, IMPACT и cosmoONE), в които в момента работят повече от 450 технологични и бизнес професионалисти. Компаниите от Групата се фокусират върху разработването на бизнес и счетоводни софтуерни решения, иновативни облачни услуги, приложения за корпоративна мобилност и решения за електронно фактуриране и доставки, като са спечелили множество награди и отличия за своята иновативност и принос в подкрепа на процеса на дигитална трансформация на компаниите.

Приложенията и решенията на Групата се използват от повече от 75 000 предприятия в Гърция и няколко международни пазара (Кипър, Румъния, България) и се поддържат чрез широка (+600) мрежа от партньорски канали. Следвайки постоянния си стратегически ангажимент към иновациите, задвижвани от авангардни облачни технологии, SOFTONE GROUP днес е безспорен лидер на гръцкия пазар на облачни решения и решаващ играч в Югоизточна Европа с повече от 50 000 облачни (SaaS) инсталации. Освен това SOFTONE Group е най-големият доставчик на решения за електронно фактуриране, верига за доставки и B2B решения в Гърция. Високото възприемане на портфолиото от продукти и услуги на групата формира най-голямата екосистема от B2B решения на гръцкия пазар, свързваща повече от 350 000 компании.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !