SoftOne представя своето ново ERP решение "Soft1 Series 6"

Дигитална трансформация с малки стъпки

Яна Пеловска Последна промяна на 23 юни 2022 в 11:07 3415 0

Компанията SoftOne Technologies S.A се занимава с разработването и предлагането на софтуерни продукти и услуги за бизнеса. Тя с гордост представя своето ново решение Soft1 Series 6 ERP, като следва дългогодишната си традиция да лансира иновативни продукти и услуги. Soft1 Series 6 е напълно съобразен с основните принципи и ценности на SoftOne – иновация, простота и надеждност и дава ново измерение на дигиталната трансформация, като прави процеса за внедряване лесен за всеки бизнес, независимо от неговия размер и вид индустрия.

Series 6 разполага с нов, още по-удобен и по-бърз потребителски интерфейс, с множество подобрения, нови модули, приложения и облачни услуги. По този начин Soft1 Series 6 позволява на всеки бизнес да започне своята дигитална трансформация с малки и постижими стъпки, които могат да бъдат постепенно прилагани, създавайки висока добавена стойност за цялостното му опериране.

Новата ERP версия на SoftOne въвежда най-съвременните интелигентни технологии за автоматизация, което съответно прави автоматизацията на бизнес процесите по-лесна от всякога и за всеки потребител без да се изисква писане на код. Soft1 Series 6 използва усъвършенствани BI инструменти от следващо поколение, помагайки на съвременния бизнес да получи по-задълбочен анализ от своит е налични данни.

Сред основните акценти на Soft1 Series 6 са иновативен потребителски интерфейс, който осигурява 50% по-бързо и 100% по удобно за потребителите, изцяло преработено с акцент върху лесното използване по още по-динамичен начин, улесненото представяне на данните и бързината на достъпа до задачи и информация.

Новата версия на софтуера SoftOne позволява адаптиране и разширяване на възможностите върху всяко смарт устройство, поддържайки всички дейности на съвременния бизнес чрез удостоената с награди платформа за делова мобилност Soft1 360, изцяло преработеното решение за автоматизация на търговския отдел Soft1 SFA и Soft1 WMS Lite – ново специализирано мобилно приложение, което значително бодобрява управлението на складовите помещения и наличностите на всеки бизнес!

Актуализираното приложения Soft1 HRMS, което се свързват в реално време с иновативната уеб платформа myWorkplace на SoftOne, като по този начин драстично променят начина, по който бизнеса се справя с всички процеси, свързани с управлението на човешките ресурси.

Вграждайки иновативни технологии и използвайки опита, натрупан от успешното внедряване на повече от 8 000 облачни ERP инсталации, Soft1 Series 6 допълнително оптимизира работата на софтуера Soft1 в облака. Освен това разширява своите мощни възможности до всяко смарт устройство чрез новите приложения за корпоративна мобилност на SoftOne като Soft1 SFA и Soft1 WMS Lite.

За SoftOne Bulgaria: SoftOne Bulgaria е местният офис на SoftOne Technologies S.A., член на Olympia Group, лидер в разработването и предлагането на софтуерни продукти и услуги за бизнеса. Компанията оперира в Гърция, Кипър, България и Румъния и се радва на голям успех – клиентска база от над 40 000 компании, както и мрежа от над 500 специализирани партньори. Използвайки дългогодишния си опит, съвременни технологии и цялостно разбиране за пазара, SoftOne България разработва модерни продукти, облачни услуги и Enterprise Mobility решения и така помага на клиентите си да променят начина си на работа. За повече информация посетете https://www.softone.bg/ 

За Olympia Group: Olympia Group, основана от Панос Германос, представлява международна инвестиционна група със силно присъствие в 11 държави. Осемте компании в групата са лидери в различни бизнес направления, сред които са търговия на дребно, производство, телекомуникации, предоставяне на технологични продукти, бизнес и товарен софтуер www.groupolympia.com

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !