Как да съхраняваме слушалките си така, че да не се оплитат (видео)

Наука OFFNews Последна промяна на 03 март 2016 в 09:00 9187 5

Онлайн-изданието The Verge публикува много полезно видео, което ще ни помогне да решим проблема с постоянно оплитащите се слушалки.

Изданието има специална рубрика, в която всеки може да изпрати мейл с молба за решаване на някакъв дребен, битов проблем. Ако екипът прецени, че читателският въпрос е оригинален и за него няма лесно откриваем отговор в интернет, то някой от служителите се заема да представи решение.

Инициатор на идеята е един от редакторите на изданието - Дитер Бон (Dieter Bohn), който споделя за себе си: "По някаква причина изпитвам удоволствие да решавам някои дребни проблеми и много се вълнувам, когато видя хората просто да ги приемат (проблемите - б.пр.). Аз отивам при тях и им казвам, че мога да го оправя и те ме гледат объркано. "Добре, Дитер. Ти си странен." Да, такъв съм - за да не ви се налага на вас".

Във въпросното видео Бон решава именно проблема с постоянно оплитащите се слушалки. Трикът, който той използва е лесен за повтаряне, а ефикасността му вече е проверена от Наука OFFNews. Полезното знание следва сега:

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.03 2016 в 02:50


Технологиите се миниатюризират:) Хамалите, които стотина година клатеха тъкмо така навитите си въжета по Солния пазар в София, ги навиваха на лакът.

04.03 2016 в 14:47

Не Ви ли прави впечатление, че под 90% от новините няма коментар? Точно тук обаче се разгоря истинска "битка" с над 300 палеца надолу? Олицетворение на приказката "Акъл не ми давай, имам си. Дай ми пари!" така характерна за нас- българите. Видели сме, че с акъл пари не се печелят, така, че какво ми го показвате тоя тук? Аз това го знам, а другото не го разбирам.Моля продължавайте да публикувате материали, които не разбираме. Така поне научаваме нещо и ставаме по-умни.

03.03 2016 в 11:41

К'во ст'аа с граматиката? Хора!!! Щото - "Как да съхраняваме слушалките ни така, че да не се оплитат". Трябва да е: "...слушалките СИ...", бре кауни нещастни...

03.03 2016 в 11:04

Дали е проверено за друг цвят слушалки освен бели? Моите са черни и не се получава..

03.03 2016 в 10:10

Наука, братче!...