Карио ООД интегрира иновативното Soft1 ERP&CRM решение, за да подобри своите бизнес процеси

SoftOne Bulgaria Последна промяна на 23 октомври 2020 в 08:18 3766 0

Кредит SoftOne

Карио ООД, лидер в дистрибуцията на автомобилни консумативи, аксесоари и резервни части, избра иновативните ERP и CRM решения на SoftOnе (част от Olympia Group), за да подобри своите бизнес процеси. Карио ООД в група с още над 10 компании, сред които Кале ЕООД, Кале ауто ООД, Примотек ООД и други, е официален дистрибутор на Тоуота и Lexus, както и собственик на националната веригата автосервизи AutoBOX.

С интеграцията на Soft1 ERP&CRM и благодарение на модула “Multy company”, групата от фирми успява да обедини процесите на всички фирми в единна платформа, която позволява по-ефективно и автоматизирано управление на ежедневните задачите, като в същото време спестява ценни финансови и времеви ресурси.

През 2020 година Карио ООД решава, че е време да замени остарялата си софтуерна програма, която не отговаря на изискванията на българското законодателство и не предлага мобилна версия или CRM решения.

Ключово предимство на Soft1 пред други софтуерни продукти, е възможността да осигури проследяване и контрол на движението на стоковите и парични потоци. Това са присъщите на всеки търговски бизнес функционалности по управлението на доставки и продажби, финансова отчетност, управление на отношенията с клиенти и доставчици, справки и интелигентни бизнес анализи.

Soft1 ERP&CRM осигурява на Карио ООД автоматизиран обмен на данни в реално време между всички звена, включително онлайн магазина и B2B платформата на компанията.

С иновативното решение Soft1 Карио ООД успява да извършва лесно, бързо и правилно планиране и бюджетиране на приходите и разходите, като по този начин намалява своите загуби, включително и такива, генерирани от неправилен мениджмънт на стоковите единици.

Освен подобряването и автоматизацията на своите бизнес процеси и дейности, Карио ООД високо цени, че технологиите, които стоят в основата на Soft1, значително спомагат за предотвратяването на допускане на грешки и злоупотреби и за взимането на навременни и правилни управленски решения.

В допълнение, служителите на компанията и нейната голяма мрежа от партньори изразяват огромно удовлетворение от съвместната работа с екипа на SoftOne Technologies и изтъкват удобството на иновативния потребителски интерфейс, който работи безпроблемно на всяко устройство – настолен компютър, лаптоп, таблет или телефон, споделя Динко Ангелов, системен администратор в Карио ООД.


За SoftOne Bulgaria:

SoftOne Bulgaria е местният офис на SoftOne Technologies S.A., член на Olympia Group, лидер в разработването и предлагането на софтуерни продукти и услуги за бизнеса. Компанията оперира в Гърция, Кипър, България и Румъния и се радва на голям успех – клиентска база от над 40 000 компании, както и мрежа от над 500 специализирани партньори. Използвайки дългогодишния си опит, съвременни технологии и цялостно разбиране за пазара, SoftOne България разработва модерни продукти, облачни услуги и Enterprise Mobility решения и така помага на клиентите си да променят начина си на работа. За повече информация посетете https://www.softone.bg/ 

За Olympia Group:

Olympia Group, основана от Панос Германос, представлява международна инвестиционна група със силно присъствие в 11 държави. Осемте компании в групата са лидери в различни бизнес направления, сред които са търговия на дребно, производство, телекомуникации, предоставяне на технологични продукти, бизнес и товарен софтуер www.groupolympia.com 

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !