SoftOne Bulgaria: Носител на дигитална трансформация за българския бизнес

Ивайла Сопотенска Последна промяна на 09 октомври 2019 в 10:26 2556 0

Кредит V+O BULGARIA

SoftOne Technologies, водещ доставчик на бизнес софтуер и член на Olympia Group, представи на 08.10.2019г.  дейността си в България чрез дъщерното си дружество в страната - SoftOne Bulgaria. SoftOne Bulgaria предлага на местните малки и средни предприятия многопрофилно конкурентно предимство, което да спомогне ускорения им растеж чрез иновативни бизнес софтуерни решения и модерни облачни услуги.

SoftOne Bulgaria официално стартира дейността си в България през 2017 г., с първоначален 5-годишен инвестиционен план от приблизително милион и половина евро. С наличието на опитния си екип от професионалисти в индустрията, SoftOne България вече успя да изгради клиентска база от над 85 компании и мрежа от 8 оторизирани партньора.

SoftOne, като водещ доставчик на базирани в облак ERP решения, предлага нови алтернативи на пазара, които дават възможност за трансформация и растеж на малките и средни предприятия в България. Софтуерните решенията на SoftOne обединяват бизнес процесите, като използва единна интегрирана платформа. Портфолиото от услуги и продукти на компанията включва базирани в облак ERP и CRM решения, автоматизация на продажбите, BYOD мобилно приложение, електронно фактуриране и решения за електронен обмен на данни.

Чрез своята водеща платформа Soft1 Series 5, SoftOne представя нови възможности на местния софтуерен пазар, давайки възможност на българския бизнес да започне своята истинска дигитална трансформация. Отличените софтуерни решения предлагат безпрецедентен потребителски опит, който повишава човешката ефективност, използвайки интелигентна автоматизация, изкуствен интелект, машинно обучение и други иновативни технологии за автоматизация на процесите.

Йоанис Кацанидис, управител на SoftOne Bulgaria, заяви: „След близо две години успешна работа в страната, SoftOne България успя да изгради голямо клиентско портфолио. Нашата мисия е да помогнем на българските компании, и особено на малките и средните предприятия, непрекъснато да оптимизират своя бизнес модел, така че служителите им да могат да постигат изключителни резултати всеки път. Всичките ни усилия, заедно с тези на опитния местен екип и портфолиото от софтуерни решения, които отговарят на местните потребности, са насочени към това услугите ни да се превърнат в катализатор за растеж за българския бизнес”.

SoftOne Bulgaria е част от SoftOne Group, която включва три водещи марки (SoftOne, UNISOFT и PROSVASIS) с повече от 300 служители, с широка партньорска мрежа от над 600 партньори, ефективно обслужваща непрекъснато нарастващата база от над 47 000 клиенти и 280 000 потребители в 4 държави (Гърция, Кипър , България и Румъния).

За SoftOne Bulgaria:

SoftOne Bulgaria е местният офис на SoftOne Technologies, член на Olympia Group. SoftOne Group е най-голямата група от компании за бизнес софтуер в Гърция, включва три водещи марки (SoftOne, UNISOFT и PROSVASIS), има повече от 300 служители, с широка партньорска мрежа от над 600 партньори, ефективно обслужваща непрекъснато нарастващата база от над 47 000 клиенти и 280 000 потребители в 4 държави (Гърция, Кипър, България и Румъния). Със своя дългогодишен опит и висок ноу-хау, SoftOne Group разработва иновативни софтуерни бизнес продукти, облачни и мобилни решения, които подпомагат дигиталната трансформация на модерния бизнес. За повече информация посетете: www.softone.bg


За Olympia Group:

Olympia Group, основана от Панос Германос през 1980 г., представлява международна инвестиционна група със силно присъствие в 10 държави. В нейните дъщерни дружества работят над 8 500 служители в ключови бизнес области като телекомуникации, промишленост, търговия на дребно, дистрибуция, бизнес софтуер и недвижими имоти. Опитен мениджърски екип с дългогодишен успешен опит, силна бизнес култура и структура за корпоративно управление, работещи по стандартите на съвременните бизнес практики, са ключови фактори, предлагащи конкурентно предимство на Olympia Group, целяща устойчив растеж и непрекъснато създаване на стойност за своите акционери. За повече информация, моля посетете: www.groupolympia.com

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !