Ексклузивно Протеините и мазнините също повишават инсулина. Това означава, че диетата трябва да е персонализирана

TmaxOS може да пуска програми за Android, Windows и iOS (видео)

Цветан Петров Последна промяна на 23 април 2016 в 11:52 13953 1

Нова операционна система на име TmaxOS стартира едновременно софтуер, разработен за Android, Windows и iOS.

Новата система е разработена от южнокорейската компания TmaxSoft.

TmaxOS е базирана на UNIX-ядро, а "съвместимостта с по-голямата част от решенията за персонални компютри и мобилни устройства" се постига чрез специално разработен "софтуерен слой за съвместимост с приложения, платформи и устройства, работещи под управлението на ОС Microsoft Windows, Google Android, Apple iOS и други операционни системи".

"Искаме да подчертаем, че представянето на TmaxOS има за цел да предостави добър и разумен начин на потребителите да избегнат монополистите като Microsoft", каза при представянето на операционната система изпълнителният директор Парк Хак-рае (Park Hak-rae). "MS доминира местния пазар за операционни системи с 98% дял и глобално с 95% дял. Но, за съжаление, Windows не е стандартизиран формат. Следователно Windows не е отговорът в ерата на облачните технологии".

Компанията ще даде възможност за отворено бета тестване на операционната система през юли тази година, а финалната, комерсиална версия трябва да се появи през октомври. Базовата версия на TmaxOS ще е безплатна, но фирмите ще трябва да платят за лиценз.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11300

1

Танг

27.04 2016 в 13:18

Т.е. поредният Linux или поредното FreeBSD с Wine, QEMU, VBox или някакъв друг енджин за виртуализация. Нищо ново под слънцето - само шум, прах, ПР, човешка суета и борба за пазари.