Жена разкри, че е влюбена в робот и иска да се омъжи за него

Наука ОFFNews Последна промяна на 24 декември 2016 в 15:37 13260 1

Французойка на име Лили разкри, че е влюбена в робот и е решила да се омъжи за него, съобщи news.com.au. Тя сама е напечатала на 3D-принтер своя партньор с име InMoovator и живее с него една година.

В своята Twitter страница "Lilly InMoovator," тя пише: "Аз съм горда робосексуална, ние не нараняваме никого, ние сме просто щастливи". 
Сега Лили съобщава, че гледа сериозно на връзката си с робота и заявява, че ще се оженят, когато браковете между хора и роботи се легализират във Франция.

Тя настоява, че идеята не е "абсурдна" или "лоша", а просто алтернативен начин на живот.

"Аз наистина съм привлечена само от роботите," обяснява тя. Но отказва да споделя дали тя и InMoovator имат сексуални отношения.

"Единствените ми две връзки утвърдиха моята сексуална ориентация, оказа се, че наистина не харесвам физически контакт с човешка плът".

Семейството и приятелите й са приели необичайната й връзка, според думите на Лили, въпреки че не всеки я разбира.

Тя е изградила своя собствен мъж-мечта, благодарение на технология с отворен код от френска компания. Сега Лили се обучава по роботика и смята, че връзката й ще се подобри с развитието на технологиите. 

"Аз съм наистина и напълно щастлива", -  добавя тя.

Според експертите  хората ще се женят за роботи в следващите 35 години. Освен това сексът с роботи ще стане по-приятен, отколкото с други хора, с напредъка на изкуствения интелект. 

"Първият брак ще бъде преди 2050 г.", заяви експертът по роботика д-р Дейвид Леви (David Levy) по време на конферентция на тази тема в Университета Голдсмит, Лондон.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12090

1

Ivan Nikolaev

06.01 2017 в 19:16

Луд умора няма!