Безплатни консултации за висше в чужбина в София, Пловдив и Бургас

OFFNews Последна промяна на 23 септември 2015 в 07:55 2390 0

На 26-ти и 27-ми в София, а след това в Пловдив и Бургас, ще се проведе традиционното есенно изложение за висше образование в чужбина - „Европейско образование 2015“.

Повече от 50 престижни европейски университета лично ще запознаят българските кандидат-студенти и техните родители с условията и възможностите за кандидатстване, като изложението е напълно безплатно за посетителите.

Специалисти целодневно ще дават съвети за обучението, живота, адаптирането, възможностите за платени стажове и професионални реализации в страни като Великобритания, Дания, Холандия, Германия, Австрия, Франция и Швейцария. По време на събитията в трите града ще има съпътстваща програма от презентации и семинари като например: семинар за писане на добро мотивационно есе, семинар за родители и възможностите за финансиране на образованието, семинар за подготовка на ефективно портфолио, презентация на Германската служба за академичен обмен (DAAD) за финансиране на обучение в Германия, предимствата на т.нар. метод на обучение "problem-based-learning" (базирано на теория и конкретна стратегия и практика) и мн.др.

На 26-ти и 27-ми септември изложението в София ще е в х-л "Маринела" (Кемпински) от 11:00 до 17:00 часа; на 29-ти септември в х-л "Новотел“, Пловдив, от 10:00 до 17:00 часа и на 30 септември - в х-л "България“, Бургас, от 11:00 до 18:00 часа. За участие е необходима единствено предварителна регистрация на сайта на организаторите от ЕДЛАНТА, но записването може да се направи и на място.

По време на изложение “Европейско образование 2015“, както и в двете седмици след него, консултантите на ЕДЛАНТА ще дават безплатни консултации за бъдещите бакалаври и магистри. Желаещите да кандидатстват в британски университети за учебната 2015/16 година ще получат безплатна регистрация в UCAS.

По време на изложението ще бъде обявено началото на конкурсът на ЕДЛАНТА за есе на тема „Какво очаквам от образованието ми в чужбина” с награда стипендия от 1000 евро за учебната 2016/17 г.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !