Предимствата на електронната търговия в ERP

SOFTONE Последна промяна на 13 декември 2022 в 00:01 2478 0

Интегрирането на ERP с електронната търговия е от решаващо значение за всяка компания, която иска да остане конкурентоспособна. Нека видим в конкретни детайли защо това наистина е така.

Премахване на човешките грешки

Интегрирането на ERP с платформата за електронна търговия по същество елиминира възможността за човешки грешки и пропуски, които могат да се окажат вредни за компаниите. Най-честите грешки са свързани с неавтоматизирани процеси и включват сгрешени количества за поръчки или адреси, неточно състояние на инвентара, липсваща или невярна информация и сгрешени цени и актуализации, което води до допълнителни разходи, загуба на продажби и, в крайна сметка, до недоволни клиенти.

Данни в реално време

С интеграцията на ERP с платформата за електронна търговия никога повече няма да се сблъсквате с проблема с приемането на онлайн поръчки за продукти, които са изчерпани. Данните за наличностите във вашата ERP система ще се актуализират почти в реално време въз основа на количествата, продадени/поръчани на вашия сайт за електронна търговия. Ще имате достъп до точна информация за тях по всяко време, като по този начин можете да вземете правилните решения и следователно да намалите възможността за загуба на продажби и клиенти.

По-голям контрол и по-добри анализи

Ангажирането с клиентите и разбирането на техните нужди е от жизненоважно значение за бизнеса. Достъпът до данни чрез ERP система улеснява анализа на търсенето на продукти въз основа на демографските данни, което позволява по-добро бюджетиране и планиране, както и по-ефективна маркетингова стратегия.

Доволни клиенти

Актуалната информация за продукта, доброто проследяване и точността при отчитането на наличностите във вашия уеб магазин, ще ви помогне не само да увеличите ефективността на бизнеса си, но и да подобрите степента на удовлетвореност на клиентите си. Обратната връзка на доволен клиент може да бъде по-полезна за вашия бизнес от всяка друга маркетингова стратегия. Разбира се, важно е да бъдете и вие доволен клиент на доставчика на вашата ERP система. Проверете възможностите на българския пазар внимателно, като добър вариант е продуктът Soft1 Cloud ERP.

Намалени оперативни разходи

Интеграцията на ERP с платформата за електронна търговия води до значително по-ниски разходи. Няма нужда да наемате допълнителен персонал, който да управлява вашия сайт по отношение на актуализиране на цени, продукти и снимки. Показването на поръчките, актуализирането на информацията и фактурирането на клиентите се извършват автоматично, което води до намалени разходи за труд и в същото време елиминира всички скрити разходи, дължащи се на човешки грешки.

За SoftOne Bulgaria: SoftOne Bulgaria е местният офис на SoftOne Technologies S.A., лидер в разработването и предлагането на софтуерни продукти и услуги за бизнеса.

SoftOne Technologies S.A. е динамична софтуерна компания, основана през 2002 г., която се концентрира върху разработването на ERP, CRM и иновативни услуги в облака. SoftOne има централно управление в Атина, Гърция, и осигурява бизнес решения както локално, така и под формата на софтуер като услуга (SaaS) на средни и големи организации, като е удостоено с множество награди за лидерство на пазара и иновации. Днес SoftOne има повече от 300 служители на пълен работен ден в Гърция (централа), Румъния, Кипър и България (дъщерни дружества). Решенията на SoftOne са мощни, интегрирани и лесни. Те обединяват бизнес процесите в цялото предприятие с помощта на единна, интегрирана платформа. Приложенията и решенията Soft1 се използват от над 28.000 предприятия на няколко международни пазара и се поддържат чрез обширна мрежа от (над 600) партньори.

За SOFTONE Group: SOFTONE Group е една от най-големите технологични екосистеми в Гърция и Югоизточна Европа, която включва шест водещи марки (SoftOne, UNISOFT, PROSVASIS, Regate, IMPACT и cosmoONE), в които в момента работят повече от 450 технологични и бизнес професионалисти. Компаниите от Групата се фокусират върху разработването на бизнес и счетоводни софтуерни решения, иновативни облачни услуги, приложения за корпоративна мобилност и решения за електронно фактуриране и доставки, като са спечелили множество награди и отличия за своята иновативност и принос в подкрепа на процеса на дигитална трансформация на компаниите.

Приложенията и решенията на Групата се използват от повече от 75 000 предприятия в Гърция и няколко международни пазара (Кипър, Румъния, България) и се поддържат чрез широка (+600) мрежа от партньорски канали. Следвайки постоянния си стратегически ангажимент към иновациите, задвижвани от авангардни облачни технологии, SOFTONE GROUP днес е безспорен лидер на гръцкия пазар на облачни решения и решаващ играч в Югоизточна Европа с повече от 50 000 облачни (SaaS) инсталации. Освен това SOFTONE Group е най-големият доставчик на решения за електронно фактуриране, верига за доставки и B2B решения в Гърция. Високото възприемане на портфолиото от продукти и услуги на групата формира най-голямата екосистема от B2B решения на гръцкия пазар, свързваща повече от 350 000 компании.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !