Apple показа Watch, нов ултратънък Macbook и още (видео)

Николаос Цитиридис Последна промяна на 10 март 2015 в 14:37 3502 0

След дълго чакане от страна на феновете на Apple калифорнийската компания най-сетне вдигна завесата около обявения още миналата година Apple Watch. На специално събитие вчера шефът на "ябълката" Тим Кук разказа подробно за новото устройство, както бяха обявени други добри за потребителите новини.

Видът и начинът на работа на Apple Watch определено не е нещо, с което сме свикнали при настоящите модели умни часовници. Отстрани на устройството има бутон, който навигира голяма част от работата на часовника.

Продажбите на Apple Watch ще започнат от 24 април в няколко държави на начална цена от 349 долара.

Часовникът ще има и базови функции като приемане на обаждане, мейли и др.

Въпреки че най-обикновеният модел ще бъде достъпен за повечето масови потребители, от Apple са направили и часовници, чиито цени спокойно можем да наречем баснословни - в зависимост от каишката и модела, Аpple Watch може да струва до 17,000 долара.

Черешката на тортата по време на презентацията на Тим Кук и компания беше новият MacBook, който успя да впечатли всички с това колко е тънък - едва 13.1 милиметра.

Новият златен MacBook ще бъде с 12-инчов екран и резолюция на дисплея 2,304х1,440 пиксела.

Тъчпадът на лаптопа от ново поколение е също подобрен, за да могат потребителите да навигират и управляват компютъра по-добре.

Новият Macbook ще се продава на цена между 1,300-1600 долара.

Apple обяви и ново партньорство заедно с HBO. Новата услуга между двете компании е за стрийминг на видео, филми и сериали, като заради това цената на Apple TV бе намалена от 99 долара на 69 долара.

Заедно с всичко това Apple представи и нов софтуеър - ResearchKit. Новата програма с отворен код ще позволи на разработчици да създават здравни приложения, както и на пациенти, които искат да се прегледат чрез телефона или таблета.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !