Ново видео показва как е направен новият джойстик на Valve

Наука OFFNews Последна промяна на 11 декември 2015 в 13:38 26784 0

Американската фирма за игри, а вече и за хардуер, Valve публикува видео, разкриващо производствения процес на новия им джойстик, който дебютира миналия месец, съобщава The Verge.

Устройството е логично продължение на политиката на компанията да изгради собствена игрална екосистема. Докато досега Valve се беше съсредоточила върху игрите - платформата Steam и някои игрални заглавия, то напоследък тя уверено върви към затварянето на кръга, така че да предложи максимално добро по нейните критерии потребителско преживяване.

Първата стъпка беше появата на Steam OS - операционна система, базирана на Linux, която трябва да предлага най-добрата среда за стартиране на игри. След това се появиха т.нар. "Steam машини" - конзоли, работещи със Steam OS. За тях, естествено, компанията създаде и джойстици.

Вчера Valve пусна и голям софтуерен ъпдейт за джойстиците, който подобрява значително управлението на игрите чрез него. Сега ви предлагаме и видео от производствения процес, което почитателите на предаването "Как се прави" по Дискавъри със сигурност ще оценят.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !