29 януари 2023
Категории
  •  Космос
  •  Физика
  •  Науки за земята
  •  Биология
  •  Медицина
  •  Математика
  •  Научни дискусии
  •  Разни
FACEBOOK

НаукаOFFNews награди най-вдъхновяващата история на Националния научнообразователен фестивал

| ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА 25 януари 2020 в 17:12 21650
Снимка: Мирослава Димитрова

В рамките на Националния научнообразователен фестивал "Намереното поколение", НаукаOFFNews проведе конкурс за най-вдъхновяващите истории на участници във фестивала, с които ви запознахме в рамките на няколко седмици.

На официална церемония през деня, Ивайла Сопотенска, редактор в НаукаOFFNews, връчи наградата на г-жа Райка Славчева, старши учител по френски език в СУ „Св.св.Кирил и Методий“, с. Сатовча, обл. Благоевград.

Г-жа Славчева участва в редица европейски проекти, свързани с образованието, носител е на престижни награди и води обучението на своите ученици по иновативни методи на активно учене, например методът "мислене с шест шапки". 

На Националния научнообразователен фесивал г-жа Славчева участва със своите ученици от 9-ти клас, които споделиха с нея радостта от получената награда.

Кредит: Мирослава Димитрова

Вдъхновяващата история на този мотивиран преподавател можете да прочетете тук.  

Нашият екип избра да отличи г-жа Славчева, защото е доказан професионалист, обучил не един и два випуска не само на владеене на френски език, но и на морални и човешки ценности. Тя не спира да се развива и усъвършенства в ролята си на учител и ментор на младите хора.

Ние смятаме, че в основата на критичното и самоосъзнато общество стои именно образованието, любопитството и жаждата за познание и развитие. Г-жа Славчева е приела именно тези ценности за своя мисия в живота и продължава да доказва, че за големия дух и желание за успех, местоположението е само географски, но не и лимитиращ фактор.

Повече информация за Националния научнообразователен фестивал "Намереното поколение", можете да откриете на страницата на организаторите във Фейсбук.


Няма коментари към тази новина !

 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в OffNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.