Cloud ERP се превръща във фаворит за бизнеса

SoftOne Bulgaria Последна промяна на 25 март 2020 в 09:28 3323 0

Кредит SoftOne

Решенията за ERP обикновено се внедряват или като системи, базирани локално на сървър, или като системи, базирани в облак. Съществува и така нареченият хибриден модел, който съчетава някои характеристики както на локалното, така и на облачните решения. Напоследък обаче има огромен глобален ход към Cloud ERP. Тази тенденция не е случайна и със сигурност трябва да се анализира.

Все по-голям брой проучвания сочат, че глобалният пазар на Cloud ERP решения се разраства бързо. По-специално, анализаторите очакват този пазар да нарасне още повече, като оценките варират между 25 и 30 милиарда долара за следващите 4 до 5 години.
Въпреки, че cloud computing е налице от доста време, неотдавна светът на бизнеса започна да адаптира начина си на мислене и подхода към този въпрос. През последните две години повечето експерти са наблюдавали широкото преминаване към облачни ERP решения. Това е така, тъй като приложенията, базирани на облак, постепенно заместват локалните системи в широк спектър от оперативни процеси.

За тези фирми, които вече са мигрирали към облака с други важни приложения като CRM и управление на човешките ресурси (HRM), е разумно да се следва същия път и за ERP, за да се гарантира възможно най-малко забавяне между анализите и отчитането.

В крайна сметка това, което прави преминаването на cloud ERP толкова важено, е фактът, че бизнес лидерите осъзнават, че трансформацията на бизнес процесите е малка цена, която трябва да платят, за да се гарантира развитието на техния бизнес модел в процент, продиктуван от пазарната динамика. Предимствата, които предлага оперативната гъвкавост, финансовата ефективност и модерната технология, далеч надхвърлят първоначалните колебания по отношение на миграцията от наследените системи.

След всичко това, можем да кажем, че ERP решения, базирани на облак, са по-добри от локалните в области като скалируемост, модернизация и намаляване на разходите. Ако смятате също подобрен потребителски опит, усъвършенствани функции, като например съвместимост с мобилни устройства, замяната на локалните системи с ERP решения базани в облак, като Soft1 Cloud ERP, изглежда е сред най-добрите решения, които можете да вземете.

За SoftOne Bulgaria: SoftOne Bulgaria е местният офис на SoftOne Technologies, член на Olympia Group. SoftOne Group е най-голямата група от компании за бизнес софтуер в Гърция, включва три водещи марки (SoftOne, UNISOFT и PROSVASIS), има повече от 300 служители, с широка партньорска мрежа от над 600 партньори, ефективно обслужваща непрекъснато нарастващата база от над 47 000 клиенти и 280 000 потребители в 4 държави (Гърция, Кипър, България и Румъния). Със своя дългогодишен опит и висок ноу-хау, SoftOne Group разработва иновативни софтуерни бизнес продукти, облачни и мобилни решения, които подпомагат дигиталната трансформация на модерния бизнес. За повече информация посетете: www.softone.bg 

За Olympia Group: Olympia Group, основана от Панос Германос през 1980 г., представлява международна инвестиционна група със силно присъствие в 10 държави. В нейните дъщерни дружества работят над 8 500 служители в ключови бизнес области като телекомуникации, промишленост, търговия на дребно, дистрибуция, бизнес софтуер и недвижими имоти. Опитен мениджърски екип с дългогодишен успешен опит, силна бизнес култура и структура за корпоративно управление, работещи по стандартите на съвременните бизнес практики, са ключови фактори, предлагащи конкурентно предимство на Olympia Group, целяща устойчив растеж и непрекъснато създаване на стойност за своите акционери. За повече информация, моля посетете: www.groupolympia.com  

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !