Раница се превръща в електрически скейтборд (видео)

Проектът Movpak е лесен за управление и може да се носи на гръб

Александър Александров Последна промяна на 01 юни 2016 в 10:14 3776 0

Американска стартираща фирма създаде иновативна раница, която с едно докосване се трансформира в персонално превозно средство, наподобяващо скейтборд или по-скоро лонгборд. То се нарича Movpak и се превърна в истински хит в платформата за споделено финансиране Indiegogo.com.

Когато е сгънато устройството може лесно да се носи на гръб, под формата на раница. Когато се разгъне пък то се превръща в електрически лонгборд, който се управлява изключително лесно и може лесно да минава през задръстванията.

Освен това Movpak може да развие скорост до 20 мили в час, а разполага и с безжично дистанционно управление. Сред предимствата му е и възможността да зареждаме другите си устройства в него, при това – в движение. То е екологично, стилно и удобно.

Като се имат предвид всичките му предимства, не е изненадващо, че Movpak постигна огромен успех в Indiegogo.com, където проектът вече е набрал над 169 000 щ. долара от 252 души, при целева сума от 50 000 щ. долара. До края на кампанията остават още 15 дни, а повече информация е достъпна тук

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !