Samsung представя новия Galaxy S6, какво да очакваме (снимки)

Наука ОFFNews Последна промяна на 28 февруари 2015 в 14:12 5127 0

На 1 март в Барселона южнокорейската компания Samsung ще представи тазгодишния си топ модел смартфон. Очаквано името на новото устройство ще бъде Galaxy S6 като продължение на успешната им "S" серия. 

Въпреки че до преди седмица феновете на компанията бяха в неведение как би изглеждал новият модел, преди дни започнаха да изтичат снимки в интернет пространството. 

Това, което знаем до момента, е че S6 ще има в два варианта - обикновен и "Edge", като вторият ще бъде с извит отстрани екран, като познатият вече Note 4 Edge.

Изтекли в нета снимки на Galaxy S6 до момента: 

Мобилен оператор "случайно пусна тази снимка:

Това, което можем да очакваме като технически характеристики от смартфона, са 20-мегапикселова камера, 3 гигабайта рам, 32 гигабайта вградена памет, предна камера 5 мегапиксела, 5-инчов екран, последният Android 5.0 Lollipop и безжично зареждане.

Наука OFFNews ще предаде на живо от Барселона представянето на най-очаквания смартфон тази година. Журналистът Александър Александров ще съобщи за нас най-интересните и любопитни моменти не само от представянето на Galaxy S6, а и от цялото технологично изложение в Барселона.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !