Конспирация: Експедицията до Плутон е фалшива

Наука ОFFNews Последна промяна на 20 юли 2015 в 10:45 13922 2

Кредит gizmodo.com

Вероятно няма значително постижение в космоса, без да бъде подложено на съмнение от любителите на конспиративни теории. Намериха се такива и за мисията до Плутон.

И досега има многобройни привърженици на конспиративни теории оспорват реалността на посещенията на американците на Луната като много от тях не знаят, че има няколко експедиции. Е, сега той набира популярност движение, чиито последователи вярват, че проектът New Horizons е фалшив. А причината, заради която правителството лъже данъкоплатците е желанието да се "усвоят" милиарди долари, които уж отиват за проекта, а всъщност парите са насочени към други цели.

Освен това има и хора, които вярват, че експедицията е реална, но в всъщност учените прикриват какво е намерено в системата Плутон-Харон.

Кои са най-ярките материали на любителите на правителствените заговори:

Това видео е създадено от човек, който вярва, че всички изображения, получени от New Horizons, са моделирани в някое филмово студио.

Неговото доказателство? Човекът е снимал Юпитер, използвайки своя телескоп. И той смята, че след като неговото изображение на Юпитер, направено от разстояние от 400 млн мили е по-качествено от снимките на Плутон, получени от New Horizons на разстояние 9 милиона мили, цялата експедиция е фалшива.

Такава е логиката и на другите поддръжници на "конспирацията мисия Плутон".

Pluto? You all having fun with this fake cgi pic !!! #NASA #NASAHoax biggest lie in history!!!!! #WakeUpAmerica they lied about that to
- TruthnotWar2115 (@ TruthSeeker2115) 14 юли, 2015

Плутон? Всички се забавляват с тази фалшива CGI снимка !!! #NASA #NASAHoax - най-голямата лъжа в историята !!!!! #WakeUpAmerica те излъга за това

Lmao so their other fake as hell satellite is able to take a photo of the #pluto inbound satellite. #gullible much? https://t.co/eTOD7WRaOZ
— WAHsu (@WAH_su) 14 юли 2015

Смея се до припадък...

TOO BAD ALL #NASA MISSIONS ARE FAKE HOAX.............. #PLUTO DON'T BELIEVE THE HOLOGRAMS , AT LEAST STAY CONSISTENT WITH THE IMAGES SMH
— DA INFAMOUS ACE (@DaInfamousAce) 14 юли 2015

Жалко, всички мисии на #NASA мисии са измислица ............ .. #PLUTO Не вярвайте на холограмите, поне да бяха последователни SMH


Има даже суперинтересна теория, че Плутон въобще не съществува, а целият този шум е зловредна проява на илюминатите.

Това е "чиста наука":

ОСНОВИ
АСТРОНОМИЯ за начинаещи - една основен факт - четете и плачете:

Всяко небесно тяло, което не може да се наблюдава с телескоп, разположен на Земята, е фалшиво.
Този основен факт означава, че например Плутон (първият пример сред милиони) е изобретение, създадено от илюминатите.
Десетилетия илюминатите използват НАСА и съветската космическа агенция да произвежда серийно измами тип Плутон.

Някои хора вярват пък, че на повърхността на Плутон има някакви творения на извънземен разум. И че тези структури са видими на снимките на НАСА.

Ние обаче приемаме факта, че сме стадо от овце и отказваме да се събудим. Ние вярваме, че НАСА наистина прелетя покрай Плутон като изключителен пример на човешкия прогрес.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.07 2015 в 15:48

Още нещо, като гледам първите снимки, нямат нищо общо с официалните снимки на НАСА. На снимки от LORRI направени от 15милиона км, ясно се виждат разни едри детайли по повърхността на Плутон. Не знам господина "конспиратор" от къде черпи своята информация или просто търси под вола теле.

20.07 2015 в 14:43

Добре, че е Интернет. Не знам дали светът е станал глобално село, но глобална лудница със сигурност.