Няколко необяснени НЛО срещи са изложени в доклад на Пентагона (видео)

Американският флот е намерил "нещо" в океана.

НаукаOFFNews Последна промяна на 01 юни 2018 в 13:51 12947 0

Миналата година "разсекретени видеоклипове" на многобройни срещи на НЛО и доклади на строго секретна програма на Пентагона, която ги разследва, влязоха в заглавията по цял свят.

Сега се появяват нови подробности за странната история на един от тези необясними инциденти , благодарение на наскоро изтекъл таен военен доклад, който описва "няколко случая", при които американският флот открива аномални авиационни превозни средства (Anomalous Aerial Vehicles - AAV) в края на 2004 г., съобщава ScienceAlert

Съставен от разследващи екипи на CBS, в доклада се разкриват многобройни загадъчни наблюдения на AAV между 10-16 ноември 2004 г., наречени инцидент с НЛО от американския самолетоносач "Нимиц" .

Но както става ясно от документа, инцидентът не е еднократен, а цяла седмица серия от странни маневри на AAV, които "се спускат много бързо от около 18 000 метра до около 15 метра за секунди".

След като тези AAV се укротят, "тогава остават неподвижни на радара за кратко време и се отдръпнат и завиват с висока скорост".

При един инцидент, който е запазен в странно видео, два изтребителя F/A-18 засичат един AAV и имат визуален контакт, потвърждават, че има "удължена форма на яйце или форма бонбони "ТикТак" с хоризонталната ос на средната линия".

Според пилотите въздушния апарат е бил "твърд бял, гладък, без ръбове ... равномерно оцветен без подобие на кош на дирижабъл, пилони или крила" и около 14 метра дълъг. 

Според блога The Black Vault този материал е снабден с документ за автентичен произход или т.нар. Chain of custody (CoC), "тъй като е продукт на американските военни сензори, което потвърждава, че е оригинален, непроменен и не компютърно генериран или изкуствено произведен". Това се отнася и за долното видео, наречено условно GIMBAL:

Според коментара на военните AAV е неизвестен за Пентагона самолет или превозно средство на въовъжение на Съединените щати или на която и да е чужда нация ... без видими контролни знаци на повърхността и без видими средства за генериране на подем".

Но може би най-удивителните нови подробности от доклада са изторията за внезапно смущение на спокойната океанска повърхност, свързано с инцидент на AAV, който се оценява с диаметър между 50 и 100 метра и с кръгла форма.

"Това беше единствената област с побелява вода от бурен процес, която можеше да се забележи и напомня на пилота на нещо, което бързо се потапя от повърхността като подводница или потъващ кораб", се казва в доклада.

"Възможно е смущението да е причинено от AAV, а AAV да е обгърнат с нещо, което го прави невидим за човешкото око".

Чудеса.

Засега е трудно да се определи окончателно автентичността на доклада, но коментаторите в интернет твърдят, че новите подробности показват, че "наистина има нещо странно".

Какво коментират американските пилоти, които се опитват да определят естеството на обекта. Основните констатации включват:

• Ниска видимост както в електрооптичния, така и в електромагнитния спектър.

• Няма разграничими повърхности на неидентифицираните обекти.

• Липса на очевидна система за задвижване.

• Възможно енергийно поле или резонанс с неизвестен характер.

Що се отнася до официалното обяснение на доклада, според сайта за конспиративни теории The Black Vault, няма нито един източник от Пентагона, който да потвърди автентичността на документа.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !