"Всички ще умрем" днес

НаукаOFFNews Последна промяна на 23 септември 2017 в 13:52 24524 1

За съжаление, днес е краят на света.

Вероятно си почивате, но все още имате възможност да направите някои неща, които сте отлагали.

Тайнствената планета Нибиру ще се сблъска със Земята и всички ще умрем.

НАСА обаче нехае. Учените последователно и категорично отричат, и не си мръднат пръста да отложат апокалипсиса.

От НАСА са публикували кратко изявление, с което се опитват да успокоят страховете, но ние знаем истината. Всички сме обречени.

"Различни хора "предвиждат", че светът ще приключи на 23 септември, когато друга планета ще се сблъска със Земята", заяви НАСА, сляпа за ужасяващия край, който ни очаква. "Планетата, за която се говори, Нибиру, не съществува, така че няма да има сблъсък".

Нибиру, разбира се, не съществува. Планетата е открита от шумерите преди хиляди години и оттогава многократно е разрушавала Земята. Тя направи това през май 2003 г. и декември 2012 г. И за пореден път ще приключи с нашата цивилизация днес, 23 септември 2017 г.

Астрономите не са я забелязали - те могат да забележат астероид, голям само десетина метра, но за съжаление напълно са пропуснали Нибиру, която е стотици или хиляди километри в диаметър.

"Ако Нибиру е истинска и се е отправила на среща със [Земята], астрономите щяха да са я проследили най-малко през последните десет години и тя щеше да бъде видима сега с невъоръжено око", твърди НАСА. Кой да им вярва?

Някои други теории предполагат, че днес праведниците ще се отправят към небето, а неверниците ще изгният на Земята. НАСА не отговори на тези твърдения, вероятно защото сега са заети да се покайват за многобройните си грехове.

Източник:

NASA Responds To Claims That The World Is Going To End Tomorrow

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8034

1

бисер русанов

04.11 2017 в 23:38

НАСА и „Астрономите", които работят за нея са най Голямата консперативна Група в Света,които втълпяваха на хората,чрез масмедите ,телевизията и учебниците,най-голямата световна лъжа и измама на 21 век,повече от 50 години насам,които обикновените индоктринирани хора, не могат да проумеят и не могат да приемат истината,колкото и достоверна и доказана с фати и експерименти да е тя!Повечето хора НЕ се доверяват на собствените си сетива,не се доверяват на вестибуларния си апарат,че не съществува Земно въртене,което би довело до постоянно повръщане и главозамайване без да сме пили Алкохол,след като скороста на въртене в различни точки на Земнота Топка би трябвало да са различни от местоположението дали човек е на Екватора или на Севера или на Юга!Че при еднаква скорост на въртене би трябвало да имаме равноденствие 12 часа ден 12 нощ през Цялата година , независимо от какъвто и да е наклон на оста или въртене около Слънцето!Вярваме, че виждаме миражи като наблюдаваме облаци зад Луната!