Национална студентска конференция по фармацевтични и химични науки

НаукаOFFNews Последна промяна на 14 февруари 2018 в 15:08 2630 0

Национална студентска конференция по фармацевтични и химични науки организират студенти от Факултета по химия и фармация на Софийския университет.

Целта на конференцията е да се предостави поле за изява за научноизследователската дейност на студентите, специализантите и докторантите и място за научен обмен. В тази връзка основен елемент от организацията е сформирането на Научен комитет, който включва преподаватели от Софийския университет и други ВУЗ- ове в страната, които ще оценят и допуснат до участие в конференцията най- добрите постижения на студентите.

Конференцията ще се проведе под патронажа на:

  • Ректора на СУ „ Св. Климент Охридски“- проф. дфн Анастас Герджиков
  • Председателя на Управителния съвет на Българския фармацевтичен съюз - проф. Илко Гетов, дф
  • Изпълнителната агенция по лекарствата, представена от Изпълнителния директор - доц. Асена Стоименова, дф

Националната студентска научна конференция по фармацевтични и химични науки е първото по рода си събитие, което обединява постиженията на студенти, докторанти и специализанти от всички Фармацевтични и химични факултети в България и би могла да се превърне в ежегоден научен форум, който да предостави възможност за създаване на активни контакти и ползотворно сътрудничество между науката и бизнеса.

Място на провеждане на събитието:

130- та аудитория на Факултет по химия и фармация на СУ „Св. Климент Охридски“,

адрес: София 1164, бул. Джеймс Баучър 1.

Дата на провеждане на събитието: 19 и 20 Април 2018 г.

Научната програма, както и други подробности, можете да видите на сайта на събитието: pharmconference.com

Условия за участие с научен доклад - необходимо е да кандидатствате до 18 март.

Научният комитет, съставен от водещи специалисти в областта на химията и фармацията ще оцени и допусне до пленарни доклади оценените като най-значими резюмета. Допуснатите до пленарни доклади кандидати ще бъдат уведомени до 1 април 2017 г., а до 10 април ще трябва да изпратят по електронна поща окончателен вариант на презентация (формат – Power Point – version 2003-2016), в съответствие с одобреното резюме. Научните доклади се изготвят и представят на български език, а резюметата на български и/или английски език.

 Условия за участие с постер- необходимо е да кандидатствате до 25 март. Всички кандидати ще бъдат допуснати до участие. Всички кандидати трябва да представят постерите си в електронен формат (формат: Power Point – version 2003-2016 или PDF) и печатна версия във формат А2 на Студентския инициативен комитет предварително, както следва: електронен формат – до 1 април; печатна версия – на 19 април в 08:30 ч. пред зала 130 във Факултета по химия и фармация. Постерите и техните резюмета се изготвят и представят на български и/или английски език.

Всички желаещи да участват в Националната студентска научна конференция по фармацевтични и химични науки, трябва да се регистрират на сайта на събитието: https://pharmconference.com/

РЕГИСТРАЦИЯТА Е БЕЗПЛАТНА

За всички студенти, желаещи да вземат участие в Конференцията, които не са от гр. София, ще бъдат осигурени нощувки в хотелската част на студентските общежития на СУ „Св. Климент Охридски.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !