Отлагат се лекции и събития на БАН

Ваня Милева Последна промяна на 10 март 2020 в 10:19 1619 0

Насрочената за днес, 10 март 2020 г. от 17:00 ч. лекция на проф. Николай Денков от цикъла "Светът на физиката на живо" се отменя поради нововъзникналата ситуация с ограничаване на разпространението на коронавируса. Лекцията се отлагта за месец април.

За компенсация ви предлагаме подробен репортаж на тази лекция на проф. Денков на Софийския фестивал на науката 2019: "Парадокс: За да се появи животът са нужни 9 млрд. години, а Земята е само на 4.5".

Съвместното събитие на Българската академия на науките (БАН) и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) „Наука за бизнес“ се отлага във връзка с превантивните мерки срещу разпространението на вируса COVID-19 (Коронавирус).

Мероприятието бе обявено за 19 март 2020 г. , Иновационен форум „Джон Атанасов“, София Тех Парк. При определяне на нова дата за провеждане БАН и ИАНМСП своевременно ще уведомят регистрираните участници и широката общественост.

Всички над 400 регистрирали се участници за форума запазват своите регистрации, като ще получат информация относно новата дата на провеждане чрез имейл.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !